Aktywne Wpisy

lubie-sernik +129
Byłem w nocnym klubie z @Arcane89 i jego bylą dziewczyna. Zrobiłem zdjęcia gołych dziewczyn ale rozkminiły to i kazały mi je usunąć.
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje
Ktoś zna apke do odzyskiwania zdjęć na #android?
#sernikpodrozuje

lubie-sernik +41
Dobra nikt mi nie doradził jak odzyskać fotki skasowane z androida. Z kosza tez mi skasowały.
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
Macie tyle co mi zostało xD
Ja już w domu jestem, mega pijany hah xD ja juz nigdy nie pije obiecuje!
#sernikpodrozuje
źródło: 1000058251
Pobierz

Ile powinien kosztować pierścionek zaręczynowy?
Noszę się z zamiarem oświadczyn mojej różowej, wypadałoby kupić jakiś pierścionek. Dla mnie jako mężczyzny to jest absolutnie zbędny zakup - ani tego zjeść, ani gwoździa przybić. No ale taka tradycja, kamień musi być. Kiedyś rozmawiałem z moją dziewczyną o tym, naturalnie mówiła, że liczy się symbol, że bardziej jej zależy na związku niż na błyskotce... no ale chce aby jej się podobał (co nic nie ułatwiło).
Wiem, że kobiety potrafią komentować takie rzeczy:
Ale nigdy nie usłyszałem, że skromny = dobry :)
Stąd moje pytanie: ile powinien taki pierścionek kosztować aby nie było "wstydu"?
(jestem po 30., mam pracę, mieszkanie, samochód itp. więc mam zasoby. Nie jestem zakochanym dwudziestolatkiem. Więc tym bardziej myślę, że oczekiwanie społeczne jest abym się wykosztował...)
#zwiazki #slub
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Jeśli lubi jakieś motywy, można wpleść
Pogadaj sobie nawet na
Patrz, żeby pasował do niej, jej trybu życia (to ma być coś naturalnego na palcu, a nie coś z czym trzeba się obchodzić jak z jajkiem). Zobacz jaką biżuterię nosi (jeśli żółte złoto, to idź w żółte, jeśli srebro, to wybieraj białe, platynę itp.),
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta