Aktywne Wpisy

darknightttt +260
Stan nfz - taka ciekawostka.
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia
Koleżance wyszedł pozytywny test ciążowy. Z wyliczeń wychodzi 7/8 tydzień ciąży.
Zaczęłyśmy szukać lekarza i przychodni aby potwierdzić ciążę.
I uwaga to podsumowanie:
- pierwsza przychodnia z ginekologiem nie ma usg (a to przecież podstawowe narzędzie pracy)
- w drugiej termin na koniec sierpnia

wybryk_natury +335

Co ja o-------m, że nie wiem czy zaraz nie będę musiał wewnętrznie szukać projektu albo i pracy.
Mamy czas zespołowy na Slacku, gdzie pojawiają się głównie pracowe rzeczy, ale zdarzy się od czasu do czasu i żarcik o kliencie.
Wróciłem z urlopu i wrzuciłem gif z facetem wchodzącym do mieszkania, gdzie coś tam płonie z tekstem, że nie mogę się doczekać co się tam dzieje i jak 123 razy zmienili zdanie, ogólnie heheszki z ludźmi z zespołu (ale oni w wątku, a nie głównym czacie).
A po południu spotkanie z klientem i kolega miał udostępnić ekran i udostępnił złe okno i był tam Slack z moją wiadomością. Na nagrywanym spotkaniu, po którym wszyscy obecni dostali link do nagrania.
Jeśli mnie wyjebią, to przynajmniej wiem za co.
#pracait #programista15k #pszypau #c-----------m
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta