Wpis z mikrobloga

✨️ Jak uniknąć wpadek w pracy po urlopie?
Co ja o-------m, że nie wiem czy zaraz nie będę musiał wewnętrznie szukać projektu albo i pracy.

Mamy czas zespołowy na Slacku, gdzie pojawiają się głównie pracowe rzeczy, ale zdarzy się od czasu do czasu i żarcik o kliencie.

Wróciłem z urlopu i wrzuciłem gif z facetem wchodzącym do mieszkania, gdzie coś tam płonie z tekstem, że nie mogę się doczekać co się tam dzieje i jak 123 razy zmienili zdanie, ogólnie heheszki z ludźmi z zespołu (ale oni w wątku, a nie głównym czacie).

A po południu spotkanie z klientem i kolega miał udostępnić ekran i udostępnił złe okno i był tam Slack z moją wiadomością. Na nagrywanym spotkaniu, po którym wszyscy obecni dostali link do nagrania.

Jeśli mnie wyjebią, to przynajmniej wiem za co.

#pracait #programista15k #pszypau #c-----------m

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: nic się nie bój xd po pierwsze to na pewno nie pokazywał tego przez 2 minuty żeby każdy przeczytał i zrozumiał o co chodzi, po drugie pewnie mało kto patrzył na ekran akurat, po trzecie nikt zapisanych nagrań nie ogląda XD no i po czwarte to jest pierdoła.
  • Odpowiedz