Aktywne Wpisy

Bipolar- +150
Jako uczciwy lekarz jestem za NATYCHMIASTOWYM WPROWADZENIEM W PEŁNI JAWNYCH ZAROBKÓW I SYSTEMEM EWIDENCJI CZASU PRACY. Ja pracuje uczciwie i wielu moich kolegów również, a przez takie warcholstwo po PRYWATNYCH UCZELNIACH jak Dawid Kacprzyk obrywa nam sie rykoszetem.
Dość bronienia się nawzajem. Czas pozbyć się czarnych owiec z zawodu, które niszczą nam PR
Tylko prawda nas wyzwoli
#konowalposting #lekarz100k #lekarski #medycyna #lekarz
Dość bronienia się nawzajem. Czas pozbyć się czarnych owiec z zawodu, które niszczą nam PR
Tylko prawda nas wyzwoli
#konowalposting #lekarz100k #lekarski #medycyna #lekarz

I przez takich głupich gówniaków ja jeżdżący przepisowo na hulajnodze mam problem...
W komentarzu bonus XD
https://miejskireporter.pl/powazny-wypadek-w-rembertowie-rozpedzony-18-latek-na-elektrycznej-hulajnodze-wbil-w-czolowo-w-osobowke/
#wykop #motoryzacja #polska #hulajnogaelektryczna #prawo #prawojazdy #samochody #niebieskiepaski
W komentarzu bonus XD
https://miejskireporter.pl/powazny-wypadek-w-rembertowie-rozpedzony-18-latek-na-elektrycznej-hulajnodze-wbil-w-czolowo-w-osobowke/
#wykop #motoryzacja #polska #hulajnogaelektryczna #prawo #prawojazdy #samochody #niebieskiepaski
źródło: 724287369_1632929115501298_5702732988134929883_n
Pobierz

![Gdyby Polska miała euro, wzrost PKB mógłby runąć [BADANIE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7d830eb768f5d9610536891d2a4e40902ca3957dfd4c370f70422c5c3416406b,q80.png)

Szukam pierwszego samochodu do jazdy po mieście. Najlepiej coś w miarę nowego. Mogę zapłacić więcej, ale mieć auto na lata. Na początku chciałam kupić auto w okolicach 50k PLN, ale widzę, że w tej cenie nie ma żadnych "młodych" aut. Jako że nie znam się na samochodach, bo nigdy się tym nie interesowałam, kupowanie z takich miejsc jak Toyota Pewne Auto, to bezpieczny zakup?
#samochody #motoryzacja
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@Nadia_: jak osobiście szukałem auta to było dokładnie odwrotnie, ceniony klient to taki, który bierze w salonie finansowanie od nich (które oczywiście jest mocno niekorzystne, ale wygodne)
Co ty gadasz? Ja yarisem (130KM phev, 2024) pojechałem do Chorwacji i z powrotem
źródło: 1000011612
Pobierz@Adolf_HODLer: mam Corolla TS Kombi z silnikiem 2.0 - hałas czasem trochę przeszkadza, ale 197 KM łącznie daj radę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Nie. Jestem na grupie Toyot Camry. Co prawda sam mam 30 letnią camry ale często czytam co tam u posiadaczy nowych (XV70 mega mi się podoba) i ogólnie to są jaja. Ludzie przyjeżdżają oglądać, auto "nie bite" ma podwójną albo potrójną wastwę lakieru na niektórych elementach i nikt z pracowników nie wie czemu.
@Nadia_: Od 2020 nie ma nowych aut za 50 koła. Aktualnie cywilizowane nowe auto to takie około 120-130k. Totalne puszki na kołach z taboretami zamiast foteli to tak z 80-100k.
Nie dają rabatów za klienta z gotówką.
W ogóle jak jesteś klient