Wpis z mikrobloga

✨️ Nostalgia za młodością: Co czuję jako trzydziestolatek?
Nie ma nic brutalniejszego niż #agepill panowie.. nigdy nie pogodzę się z tym że jestem już ponad 30-letnim dziadem zmęczonym życiem, z zakolami, okularami i mój prime time (o ile taki był) jest już za mną. Kolejny letni wieczór, wracam ze sklepu autem po browary żeby znów pić do kompa bo #samotnosc mocno i widzę laski po 16-19 lat chodzące po mojej wsi i cieszące się życiem. Wgl ostatnio dużo widzę grup nastolatek szwędających się bez celu albo chillujących na murkach. No aż mnie skręca jak to widzę.. tak bardzo chciałbym tam być z nimi, być młodszy, w innej skórze, bez tych wszystkich dorosłych problemów, pracy i cieszyć się chwilą jak oni. Mieć wyrąbane na wszystko, żyć z dnia na dzień i robić zwariowane rzeczy jak oni. Przecież te letnie wieczory i świadomość że nigdy już nie będę młodszy i nie doświadczę tych chwil co oni teraz, pierwsze miłości, pocałunki w aucie, pierwsze alko i przygody z innymi znajomymi, ehhhhhh....

#przegryw #depresja #suicidefuel #doomer #przegrywpo30tce #blackpill #nostalgia #feels #mlodosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

mirkoanonim - ✨️ Nostalgia za młodością: Co czuję jako trzydziestolatek? Ⓘ
Nie ma nic...

źródło: 8b1779571046e0dfb9dd13178358934b

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: k---a jaki rel. 30 to jest taki g---o wiek. za stary by być młodym i za młody by być starym. wiecej nawet nie będę pisał bo to jest taki suifuel ze masakra. szczególnie gdy sam jestem ze wsi, ale przez s---------y zbieg okoliczności mnie to wszystko omineło. pozostaje wierzyć w reinkarnacje albo jakieś życie po śmierci chyba xD
  • Odpowiedz
@smutne-oczy: a myślisz ze co każdy robi? na co dzień wszyscy udaja ze jest okej i idą do przodu, ale jak akurat przejeżdżasz autem przez pobliską wieś i widzisz mlodych ludzi spędzających ze sobą czas tak jak tobie nigdy nie było dane, to sie nie da cały czas udawać ze jest super.
  • Odpowiedz
  • 0
@elofrytki: ja bym wolał wywalić ten hajs na divy/masaże/seksturystykę zamiast samochód. Chyba że naprawdę sprawia ci wielką radość jazda bo na d--y to imo nie działa jeśli nie jest to jakieś porsche, i8 czy lambo.
  • Odpowiedz
  • 0
@elofrytki: co ty gadasz xd chyba na jakies wiejskie mamuśki. Jezdziłem ładnym audi potem bmw i c---a. Jedynie co to sąsiedzi obgadywali ze szpanuje. Na d--y młode to bez 911, panamery od biedy camaro czy r8 to nie ma co podchodzic.
  • Odpowiedz