Aktywne Wpisy

Ekspert_z_NASA +139
Jakby tego transferu nie próbowali owijać w złoty papierek, to i tak dla mnie to jest g---o.
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być
Mówimy tu o ikonie, jednym z najlepszych piłkarzy naszych czasów, jednym z najlepszych napastników w historii. Mówimy o facecie, który od 15 sezonów ani razu nie spuścił z tonu.
Gość który kończył właśnie sezon w Barcelonie jako czołowy strzelec a nie emeryt, który zalegał na ławce i strzelił pięć goli w sezonie.
Tu powinien być
źródło: 48931877-26f9-4726-9a88-037896a257b6
Pobierz
ChlopakNaMedal +29
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kurde kiedyś mogłem dobrze ocenić czy są szanse żeby podbijać do jakiejś koleżanki ze szkoły czy pracy obserwując kątem oka czy chociaż coś tam na mnie zerka, a teraz każda z porobioną gęba i gapi się na każdego nawet jak się jej nie podoba, żeby złapać go jak na nią popatrzy i utwierdzić się w przekonaniu, że remont gęby się udał.
#podryw #zwiazki #glonojady
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta