Aktywne Wpisy

vladi_putin +268
Chłop broni banków no nie wierzę XDDDD
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
Co wolicie. Zapłacić 10€ miesięcznie za korzystanie z banku i mieć przy okazji ludzkie opeocentowanie kredytu bez głupich ubezpieczeń które musisz kupić u nich bo inaczej marża podskakuje o 1% czy super darmowe konto za 0zl w Polsce ze złodziejskim wiborem i masa opłat po drodze za pierdneicie
ja pidi nie wierzę że można być takim ignorantem jak on
#gielda #kompromitacjacwela
źródło: IMG_1733
Pobierz
WielkiNos +175
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak się pogodzić z tym że już nie jestem młody? Jak widzę te juleczki dzisiaj to nic się nie zmieniło, dalej podobają mi się takie 15-23 lat mimo że ja już stary chłop a dzisiejsze juleczki to zupełnie inny poziom niż to co było kiedyś. Nie chcę się spotykać z 30-latkami, kompletnie mnie nie jarają i prędzej pomyślałbym o nich per "pani" niż pomyślał że to moje rówieśniczki. Nie chcę się spotykać ze starymi babami a z drugiej żadna młoda nie chcę przecież starego dziada łysiejącego z poprzedniej epoki ehhh
#przegrywpo30tce #blackpill #przegryw #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
@MlodyCezar: cicho tam cucku.
Co masz na myśli mówiąc zupełnie inny poziom?
Dla ciebie to już nawet nie ludzie tylko „to”
To nie prawda, misisz szukać takich borderlinem pochodzących z patologicznej rodziny w którym nie było ojca.
@mirko_anonim: mam 36 lat, kobieta 22, poprzednia 21. W tym wieku ustawiaja sie kolejki mlodszych.