Jazda bez historii, za bardzo. Taka typowa solo-setka z groszem. W sumie jedyną historią było to, że nie przypominam sobie odkąd mam pomiar mocy 2 godzin i 190W ze średnią prędkością... 23.8km/h. Wiało prosto w ryj z 7m/s, pierwsza połowa trasy idealnie na zachód, więc czułem się jak na takim 2-3% podjeździe :D
Celem było pojechanie właśnie na zachód - najmniej eksplorowany przeze mnie kierunek od czasu przeprowadzki - i zwiedzenie dwóch miasteczek: Radziejów i Piotrków Kujawski. I tu już było bez historii ( ͡º͜ʖ͡º) W sumie Radziejów ciekawie położony - na szczycie pagórka.
Max square: 31x31 (-) Max cluster: 1309 (-) Total tiles: 5431 (+53)
Czeka ten zachód na mnie - Kruszwica, Sompolno, jezioro Gopło. Będzie co jeździć. Póki co zauważyłem że na rolniczych Kujawach południowych i zachodnich wiele polnych dróg jest ostreetviewowane, a ja nie zwykłem dokładnie sprawdzać nawierzchni i jak mi się świeci street view to tylko wyrywkowo spuszczę tam ludzika. No i dziś z 3 takie przeloty się trafiły jak na zdjęciu. Na szczęście bezproblemowo przejezdne.
Jazda bez historii, za bardzo. Taka typowa solo-setka z groszem. W sumie jedyną historią było to, że nie przypominam sobie odkąd mam pomiar mocy 2 godzin i 190W ze średnią prędkością... 23.8km/h. Wiało prosto w ryj z 7m/s, pierwsza połowa trasy idealnie na zachód, więc czułem się jak na takim 2-3% podjeździe :D
Celem było pojechanie właśnie na zachód - najmniej eksplorowany przeze mnie kierunek od czasu przeprowadzki - i zwiedzenie dwóch miasteczek: Radziejów i Piotrków Kujawski. I tu już było bez historii ( ͡º ͜ʖ͡º)
W sumie Radziejów ciekawie położony - na szczycie pagórka.
-----------------------------
#kwadraty
Max square: 31x31 (-)
Max cluster: 1309 (-)
Total tiles: 5431 (+53)
Czeka ten zachód na mnie - Kruszwica, Sompolno, jezioro Gopło. Będzie co jeździć. Póki co zauważyłem że na rolniczych Kujawach południowych i zachodnich wiele polnych dróg jest ostreetviewowane, a ja nie zwykłem dokładnie sprawdzać nawierzchni i jak mi się świeci street view to tylko wyrywkowo spuszczę tam ludzika. No i dziś z 3 takie przeloty się trafiły jak na zdjęciu. Na szczęście bezproblemowo przejezdne.
#rowerowyrownik #100km (11. w sezonie, 84. w karierze)
Skrypt | Statystyki
źródło: coWc2IBK9XpFA4mxBIh4r_LowFJNL2bpjoL3D_SbPTs-2048x1156
Pobierz@cult_of_luna:
źródło: Firefox_Screenshot_2026-07-04T21-13-15.263Z
Pobierz