Wpis z mikrobloga

✨️ Ile można zarobić jako kierowca Ubera lub Bolta w Warszawie?
Potrzebuję znaleźc pracę 'na już' i mysle nad jeżdzeniem na bolcie / uberze w warszawie.

W internecie rózne opinie i historie. Czy ktoś z pierwsze ręki może mi powiedzieć ile realnie idzie zaroboć jako kierowca? Musiałbym wynajmować auto bo nie stać mnie aktualnie na zakup

#pytanie #pracbaza #praca #kiciochpyta #kierowca #uber #bolt #motoryzacja

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

taktyk.
Podejrzewam, że na wynajętym to okolice minimalnej, więc jedynie j------m po 12h+ da się tam cokolwiek zarobić.

Parę lat temu zrobiłem sobie 2tyg test własnym autem, to coś mi się kojarzy koło 25zł/h (w sobotę zrobiłem jakieś 470zł, to wyszło blisko 2x więcej niż w tygodniu) z czego jeszcze trzeba było kupić paliwo + u ciebie wynajem auta. Ale też często jeździłem w nocy po pracy, więc nie patrz na to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W Krakowie wyszło mi 15 zł na godzinę po kupieniu paliwa. Po 2 tygodniach rzucilem to g... W bolcie po 90 kursach w tygodniu są jakieś bonusy np. 450 netto. Kompletnie nie opłaca się jazda w korkach. Powinno się zaorać te firmy.
  • Odpowiedz