Aktywne Wpisy

Jestem chłopem Mam 27 lat i nie chce mieć dzieci. Jestem z różową 1.5 roku i powoli zaczyna naciskać na ślub, wspólne mieszkanie, i w przyszłości dzieci. Ona jest 3 lata młodsza, ale ja tego nie widzę. Nie zarabiam dużo, ona też, już teraz często liczę kasę, a co dopiero jakby pojawił się dzieciak. Też za bardzo nie chce rezygnować ze swojego życia bo niezbyt lubię dzieci. Ostatnio byliśmy u jej kuzynów

RiverStar +34
#mecz Coście się tak u-----i na tę Argentynę? Boli Was wielki Messi? Zaboli jeszcze nie raz, bo idziemy na mistrza!
źródło: 1000005884
Pobierz

Dostalem "oficjalny" plan naprawczy w moim #korposwiat. To oznacza ze jestem na wylocie? W duzym skrocie, mam bardzo toksyczna i wymagajaca menadzerke. Zrobilem kilka bledow ktore nie byly kardynalne, albo zrobilem kilka rzeczy ktore byly dobrze ale wedlug niej powinny byc inaczej zrobione i strasznie zrobila o to wielka gownoburze, gdzie to byly naprawde p------y. Dostawalem o tym feedback, ja mowilem jej swoje argumenty ale jak do sciany. Teraz dostalem oficjalny plan naprawczy. Do tego czuje ze ona stosuje gaslighting - mimo ze duzo rzeczy robie dobrze i nawet wiecej niz powinienem, to nie jestem za to wynagradzany nawet dobrym slowem.
Teraz dostalem oficjalnie papier zwiazany z planem naprawczym, niby mam 3 miesiace na poprawe. Pokazala tam niby jakies przypadki na ktorymi mam sie skupic. Ale wiem jak dziala korpo... pewnie to jest podkladka do PIP-u zebym nie skarzyl sie w sadzie pracy jak mi dadza wypowiedzenie. I jakos nie wierze ze bedzie pozytywny rezultat z tego tytulu.
Moje pytanie jest takie:
1. Mam 3 miesieczny okres wypowiedzenia. Plan naprawczy mam niby na 3 miesiace. Czy moga dac mi dyscyplinarke z dnia na dzien i wypowiedziec umowe, czy dalej bede mial te 3 miesiace wypowiedzenia?
2. Mial ktos z was podobna sytuacje i jak sobie poradziliscie?
Bardzo sie boje bo rynek pracy jest slaby, od kilku miesiecy rozgladam sie za praca ale jest bardzo malo ofert pracy i duzo zastoj.
#korposwiat #pracbaza #prawopracy #pytanie #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
jesteś już do obcięcia, po okresie naprawczym wręcza ci wypowiedzenie, nadal przysługuje ci okres wypowiedzenia
szukaj sobie nowego robi, ew. możesz sobie pograć w c---a
Wydaje mi się że moja znajoma w big4 też kiedyś dostała ten plan i udało się jej go przetrwac, dalej tam pracuje
Naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba nieogarniać/n-----------ć zeby okres naprawczy mieć w korpo.
@stuparevic: o boże śmiechłem xD