Aktywne Wpisy

kotbehemoth +129
Pojechałem sobie do Chin, jadę jakimś busem na totalnym zadupiu pustynnej prowincji Sinciang. Zatrzymaliśmy się na jakimś parkingu. Jest jakaś buda z kawą to zamówiłem sobie cafe latte. Patrzę z jakiego mleka robią...
#chiny #podrozujzwykopem #polskagurom
#chiny #podrozujzwykopem #polskagurom
źródło: 1000188773
Pobierz
ShadyTalezz +56
Amerykańscy żołnierze zmuszają wietnamskie kobiety do zostania ludzkimi wykrywaczami min - rok 1966
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
#usa #ciekawostki #antykapitalizm #antyimperializm
źródło: HMvt3rSXYAAoxmG
Pobierz

Wiecie co jest najgorsze w byciu #przegryw? Być może to syndrom "bycia normikiem w ciele przegrywa" ale niezwykle frustruje mnie że tak wiele rzeczy chciałbym zrobić, powiedzieć ale ogranicza mnie wygląd. Nigdy nie pogodziłem się z byciem przegrywem i zawsze próbowałem nadążać za innymi ale zawsze byłem sprowadzany na ziemie. Po prostu dawano mi do zrozumienia że mój wygląd nie współgra z tym co chcę zrobić i co mówię. Jeszcze jak byłem młodszy to nie zdawałem sobie sprawy ze swojego wyglądu i próbowałem kumplować się z klasowymi normikami, pisałem do lasek, coś dynamicznego robić ale zawsze zimna szmata na ryj. Potem dopiero ogarnąłem dlaczego tak. Do teraz nie pogodziłem się ze swoim losem. Nawet jak dorosły latałem chociażby sam na wakacje, specjalnie chodziłem do takich atrakcyjnych miejsc (np. popularny bar na dachu) żeby mieć fotkę ale i tam czułem się wyśmiany. Jak udało mi się jakimś cudem umówić przez #tinder to też laski negatywnie reagowały mimo pewności siebie i zawsze było "to nie to, powodzenia". Chyba serio mój charakter nie pasuje do wyglądu. Często się zapominam albo olewam ale jednak trauma zostaje i 99% nie robię i nie mówię bo przypominam sobie jak wyglądam przez co frustracja na maxa. Mieć w głowie scenariusz co możesz powiedzieć, co się może wydarzyć, nawet czasem mieć odwagę to zrobić ale przez większość życia tłumić to wszystko w sobie bo widzisz siebie w lustrze.
#samotnosc #przegrywpo30tce #blackpill #relacje #zwiazki #niebieskiepaski #psychologia #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 7d2c9e3ca9ad1583d2256a9d4557443db4a1a7e0349f624bbd0e381ae522d89d
PobierzIle z twoje wyglądu to czysta genetyka, a ile po prostu totalny brak zaniedbania?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta