mirko_anonim mirko_anonim 49 min temu 0 + ✨️ Jak weryfikować autentyczność ludzi w erze fałszu? Ⓘ#ludzie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskowwpadłeś na świetny pomysłweryfikujesz autentyczność ludzi w warunkach fałszurzucasz kłamstwa na wiatr i sprawdzasz, jak reagują małpypowziąłeś deklaracje czynienia przemocy na dzieciach z pozycji władzy i śmiesz mieć teraz do mnie pretensje, że zdysocjowałem, aby cię chronićrelacji nie będzie, no chyba, że krzywdzisz dziecizobaczymy się wtedy jeszcze jeden razjesteś na kontrolowanymnie znasz dnia ani godziny〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projektPokaż spoiler
#ludzie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
wpadłeś na świetny pomysł
weryfikujesz autentyczność ludzi w warunkach fałszu
rzucasz kłamstwa na wiatr i sprawdzasz, jak reagują małpy
powziąłeś deklaracje czynienia przemocy na dzieciach z pozycji władzy i śmiesz mieć teraz do mnie pretensje, że zdysocjowałem, aby cię chronić
relacji nie będzie, no chyba, że krzywdzisz dzieci
zobaczymy się wtedy jeszcze jeden raz
jesteś na kontrolowanym
nie znasz dnia ani godziny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt