Aktywne Wpisy

Piter1489 +167
Relacja Daenerys Targaryen i Khala Drogo to świetny przykład kobiecej fantazji o dzikim i brutalnym nadsamcu, który weźmie ją siłą, ale ona ostatecznie go zbeciakuje. Daenerys na zawsze pozostała wdową po chadzie, niby później zakochała się w oskim Jonie Snow, ale i tak musiała mu wypomnieć, że Drogo był "trochę wyższy" XD. Nawet swojego ulubionego smoka nazwała po chadzie.
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
#blackpill #chad #logikarozowychpaskow #natura
źródło: 1000016714
Pobierz
Witam Państwa bardzo serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co
z lekkim opóźnieniem ale lecimy z kolejnymi wyborami do #wykopowyportfelinwestycyjny
W tym miesiącu akcje GPW,
dzisiaj typujecie spółki w komentarzach tylko i wyłącznie z polskiej giełdy, muszą być dostępne do kupienia na XTB
z wyłączeniem spółek Synektik oraz XTB, one zostały nabyte już w tym roku, pamiętajcie tylko 1 propozycja na osobę, jak już ktoś zaproponował to co

Rodzice wybudowali sobie wielki dom w Krakowie w latach 2000 na zwierzyńcu (w sumie jakieś 400m2). Ojciec miał dobra prace za granica (mój dziadek był ambasadorem w latach 70-90 i mu załatwił prace), kupili działkę i później wybudowali dom, piwnica, dwa garaże, 2 pietra, ogródek wielkości pół hektara. Matka typowa SAHM co nigdy nie pracowała. Jedyne co od rodziców dostałem to w wieku 15 lat taty tekst "idź na historie, zostaniesz urzędnikiem i będziesz miał pewna prace".
I tak oto tym sposobem w wieku 38 lat, nie mam swojego mieszkania, wynajmuje kawalerkę, straciłem prace w korpo 2 lata temu i wysłałem setki cv. Oszczędności maleją a teraz myje im wszystkie trzy kible w trzech lazienkach bo oni są zbyt "zmęczeni" żeby sprzątać i zbyt skąpi żeby zapłacić sprzątaczce. Jak ich sie pytam po co im taki wielki dom, ze nawet nie wchodzą na ogrod, na ostatnie piętro ani do piwnicy to na mnie krzyczą ze to ich dom i robią jak im się podoba.
Piwnica tonie w ilości papieru, starych pudelek czy ubrań sprzed 30 lat.
Jakbym nie przychodził do nich sprzątać i gotować to oni zarośliby w tym brudzie.
#krakow #zalesie #rodzice #przemyslenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
My mieliśmy dom ok 350m2 i była nas trójka dzieci, ale jak każdy poszedł w swoją stronę to stary sprzedał chatę i poszedł na osiedle deweloperskie, oskarek się znalazł xD
Przecież i tak jeździsz tam i myjesz im te kible...
Z tej kasy co bulisz na wynajem starczy ci zapewne i na panią sprzątającą i na pomoc ogrodniczą.