Aktywne Wpisy

Shatter +24

Salido +94
Minął 19. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
81 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
81 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
87 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-10
Pobierz

No i mnie zdradziła. Po 6 latach razem. Najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że dowiedziałem się od .... typa z którym to zrobiła. Napisał do mnie na fb długą wiadomość, wyjaśnił wszystko. Poznali się na tinderze - w wiadomym celu, ona cały czas mu mówiła że jest singielką i nikogo nie ma, było kilka spotkań, randek, w końcu się zorientował że kłamie - bo jak twierdzi inaczej by jej w życiu nie ruszył. Opisał mi wszystko, to co o mnie mu potem mówiła itd, screeny wiadomości, dostałem dosłownie wszystko. Szczerze mnie przepraszał. A ona? Najpierw się wszystkeigo wypierała, jak dostała twarde dowody zdrady - całą winę zrzucila na mnie. A to że ostatnio mało czasu jej poświęcałem i byłem ciągle zmęczony, nie chciałem wspólnie oglądać filmów itd. I tak, to prawda. Nie wiedziała tylko że moje zmęczenie od ostatniego pół roku było spowodowane tym, że dostałem bardzo dobre zlecenie i musiałem na pół roku - rok mocniej przycisnąć. To miała być niespodzianka, dodatkowa kasa wreszcie na wkład własny na wymarzony wspólny dom, miały być oświadczyny, miał być ślub. Dosłownie na dniach miałem jej o tym wszystkim powiedzieć, myslałem że to będą najwspanialsze wakacje nasze wspólne. Bo tak marzyliśmy o własnym domu a nie ciągle na wynajmnie. Niestety nic z tego nie będzie.
A ona? Jak to usłyszała na jej twarzy z gniewu przez złość przez radość a potem znowu zakłopotanie przewalały się wszystkie stany, nigdy czegoś takiego nie widziałem, dosłownie było widać jak kalkuluje wszystkei opcje. Nagle zaczęły się wielkie przeprosiny, że to tylko ten jeden raz i już nigdy więcej, był płacz itd. Mogła mieć wszystko to co pragnęła a zostałą z niczym - bez męża, ślubu, domu no i bez kochanka który oczywiście też jej podziękował.
Pora teraz wreszcie zająć się swoimi sprawami. Uporządkować relacje z rodziną, rodzicami - te które głównie z jej powodu podupadły. Jak widzicie czasami nie warto się starać bo wychodzi zupełnie odwrotnie, a może to też nie był pierwszy raz. Idę teraz na siłownię, potem popracuje ale już nie narzucam sobie takiego tempa, nic mnie nie goni, nic nie musze. Ona poblokowana wszędzie gdzie się da. I tyle #zdady #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
"Nie wiedziała tylko że moje zmęczenie od ostatniego pół roku było spowodowane tym, że dostałem bardzo dobre zlecenie i musiałem na pół roku - rok mocniej przycisnąć. To miała być niespodzianka, dodatkowa kasa wreszcie na wkład własny na wymarzony wspólny dom, miały być oświadczyny, miał być ślub. Dosłownie na dniach miałem jej o tym wszystkim powiedzieć, myslałem że to będą najwspanialsze wakacje nasze wspólne. Bo tak marzyliśmy o własnym
Trzymaj się, staraj sie myśleć o tym,
Zostawić szukać lepszej. Tyle.
@mirko_anonim: nie żebym bronił ku*estwa ale
@mirko_anonim: Ale bym jej z-----ł po takim czymś. Lepę na ryj. Nie za zdradę, tylko za tą butę i kłamstwo. To nie jest człowieczeństwo więc nie obowiązują zasady jak wobec ludzi.