Aktywne Wpisy

breakdown1 +9

LuznaPusi +341
jaaa p------e, ale mnie wykręciło z żenady xd pracuje w globalnym korpo i ostatnio coś nam zapowiedzieli, że mają dla nas niespodziankę za dobrą pracę
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza
wszyscy myśleli, że pewnie znowu jakieś g---o typu zniżka 10% na bilet do kina
a oni nam wrzucili możliwość obejrzenia za darmo podcastu CEO z przydupasami gdzie nawzajem sobie opowiadają jak to ciężką pracą doszli do sukcesu xDD 2h i to poza godzinami pracy
#pracbaza
![LGs dodaje Spyware do swoich SmartTV, Monitorów [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/c23804c22ff487ae950cbda480e1f7345f0c1f40399b57a7aede44d63db184e1,q80.jpg)

Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie lubiłam nowego życia, wszystko stało się trudne, gorsze. Dzisiaj dziecko ma 7 lat. Od 3 jestem po rozwodzie bo nie mogłam patrzeć już na ojca dziecka, nie mogłam mu wybaczyć tego namawiania i manipulowania mnie latami „bo będzie tak pięknie zobaczysz” a przede wszystkim nie mogłam wybaczyć, że swoje chęci najpierw latami zatajał. Teraz mamy opiekę naprzemienną więc przez połowę miesiąca moje życie znowu jest piękne. I tu ciekawostka bo kiedy mój były faktycznie mysi wykonywać połowę obowiązków to też już taki zadowolony ze swojej decyzji nie jest.
Mam też wiele koleżanek, wiele grup wsparcia i nie jest to odosobniony przypadek tylko dużo rodziców nie ma odwagi aby to przyznać. Po prostu to nie jest dla każdego i namawianie, wpychanie swojej wizji życia innym jest szkodliwe dla tych ludzi i ich ewentualnych dzieci. Zostawcie takie decyzje w spokoju. #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Mam taki sam przypadek wśród znajomych ona nie chce, on bardzo chce i myśli że się zmieni. Dlaczego
@Tagliacozzo: teraz zobacz wpisy wykopków, którzy przekonują, że to powołanie kobiety, każda jest do tego stworzona, będzie potem żałować, że nie ma, przecież potem wszystko się magicznie zmienia. Jeśli to nie są wykopki tylko najbliższe otoczenie wmawiajace ci to codziennie przez kilka lat, to można w końcu uwierzyć.
Słyszałam to od zawsze. Najpierw, że jak skończę 18 lat to mi się
I takie złote zasady :
1. dzieci nie są dla każdego. Tego trzeba naprawdę chcieć i muszę tego chcieć obie osoby.
2. Posiadanie dzieci jest drogie.
3. Nie ma co słuchać ludzi którzy pie** coś w stylu "NO MYŚMY Z HALYNĄ
Tez mogłabym mówić, że łatwo jest jej nie ulegać, bo zawsze miałam wywalone na nią, ale jednak na zdecydowaną większość społeczeństwa otoczenie wywiera wpływ. Nie tylko na kobiety.
Nie po to mam to na czarnolisto żeby teraz czytać te wysrywy