Wpis z mikrobloga

✨️ Refleksje na temat relacji i oczekiwań kobiet
Nie do końca zgadzam się z #blackpill a przynajmniej jego skrajną odmianą i generalnie uważam że nie jest tak źle jak jest to opisywane ale problem leży gdzieś indziej. W skrócie: jeśli przychodzimy do piekarni wieczorem to nie winimy chleba że go dawno nie ma i został tylko twardy, niejadalny chleb.

IMO tak z 70% kobiet szuka stałej relacji i ma mniejsze wymagania wyglądowe a 30% jest wiecznie w obiegu i stąd skupienie tagu na tej mniejszej części jako wyznacznika, bo to je najczęściej widzimy np. na #tinder a jednocześnie mają największe wymagania. I tu jest problem, że te potencjalne 70% u których mielibyśmy szanse jest dawno zajęte a te 30% i tak nie szuka stałej relacji (tymbardziej nie nas) i tylko do nich mamy widoczny "dostęp", bo jako wieczne singielki reklamują się na tinderach, chodzą po klubach, wystawiają się na podryw, etc. Jedyną opcją pozostaje czekanie aż powinie się noga jednej z tych 70% i akurat trafi na nas, czyli de facto problem jest mała ilość kobiet. Te które są zaklepane w #zwiazki nie uważam żeby leciały typowo na wygląd patrząc po warunkach moich znajomych. No i generalnie jak nie poznałeś laski za czasów liceum, max studiów to masz problem.

#niebieskiepaski #rozowepaski #samotnosc #demografia #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

IMO tak z 70% kobiet szuka stałej relacji i ma mniejsze wymagania wyglądowe a 30% jest wiecznie w obiegu

@mirko_anonim: gdyby tak było to rynek matrymonialny nie byłby zepsuty. poza tym my na tagu mówimy o tym jak wygląda obecny rynek matrymonialny, a nie o pokoleniu twoich koleżanek 30+
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: @mirko_anonim z mojego otoczenia akurat jest tak jak OP pisze, jedynie najwieksze szoniska dalej sie bujaja od typa do typa dobijajac juz do 30stki. Normalne dziewczyny juz dawno sa zajete, niekiedy juz po slubie i maja dzieci. Swoja droga tez nie chcialabym sie wiazac z kims, kto nie mial zadnych relacji z plcia przeciwna przede mna, zazwyczaj to jest jeszcze wiekszy red flag niz blackpillowcy mysla.
  • Odpowiedz
@bezzebna_modliszka:

Swoja droga tez nie chcialabym sie wiazac z kims, kto nie mial zadnych relacji z plcia przeciwna przede mna, zazwyczaj to jest jeszcze wiekszy red flag niz blackpillowcy mysla.

Ależ oczywiście ze tak, jak nie miał baby to znaczy ze zadna go nie chciała, bo zbyt brzydki.
To jest ten wasz cały Red flag, który można określić dwoma słowami. Mianowicie chlop brzydal.
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: @czescmampytanie: mam troche w gronie znajomych osoby, ktore do poznego wieku nawet nie wspolzyly i to serio sa ludzie nie do zycia. Dewotki i starzy kawalerowie nie bez powodu przez wiele lat nie mieli brania na rynku matrymonialnym. Druga sprawa to tez ludzie, ktorzy sa w dlugich zwiazkach z pierwsza jedyna osoba maja niekiedy poczucie, ze duzo ich ominelo i chcieliby sprobowac czegos innego - szczegolnie faceci,
  • Odpowiedz
@pioter_ciemiezca: to jest czesto tez kwestia co ludzie maja w glowach, czy maja pewnosc siebie, charyzme i czy sa po prostu interesujacymi osobami. Mam jednego kumpla, co jest konwencjonalnie atrakcyjny, duzo lasek za nim sie oglada, raz przy mnie kelnerka mu swoj numer telefonu na paragonie wcisnela. Na tinderze branie mial, jednak po 1-2 spotkaniach wiekszosc znajomosci sie konczyla, bo chlop nie potrafil pociagnac naturalnie gadki i poza praca w
  • Odpowiedz
70% kobiet szuka stałej relacji i ma mniejsze wymagania wyglądowe a 30%

@mirko_anonim: raczej odwrotnie i to w najlepszym wypadku, przy czym te 70% szuka oczywiście betabuxxa w okolicach 30ki a te pozostałe po 40tce, kiedy już wszystkie się wyskaczą i żadnego oskara ani czada w tym czasie nie usidlą (poza jakimś maleńkim promilem)
  • Odpowiedz
@bezzebna_modliszka: No a co Ty myślałeś? Że sam wygląd wystarczy? Możesz być chad 10/10, ale kobiety będą tylko Tobą wstępnie zainteresowane, jeśli jesteś nudny dla nich, i tak nic z tego nie będzie. Kolejnym problemem jest to, że dzisiejsze kobiety przez duży przebieg nie mają już uczuć i trudniej jest je w sobie rozkochać - I dlatego często się od nich słyszy - "Nie czuję tego". A same są sobie
  • Odpowiedz
@bezzebna_modliszka: Pierdu pierdu.
90% ludzi nie ma żadnej większej wiedzy o świecie i rozmawia sie tak jak z każdym.
Wy wszyscy myślicie ze jesteście wyjątkowi, a tak nie jest. Pytałeś sie dlaczego mu niby nie szło na tancerze skoro branie miał?
Może dlatego ze szukał ruchania a nie jakichś
  • Odpowiedz
@mirko_anonim 0
✨️ Dlaczego Calvicular jest szanowany?
Dlaczego na tagu szanuje się tego calviculara? Wg mnie gość mega podejrzany oglądając na X kilka z jego shotów. Po pierwsze to zwykły pozer i cheater po operacjach plastycznych i po narko. Po drugie tego jego streamy z usa to te babki podobno
  • Odpowiedz
@stereotypowyjanusznosacz: Ja wiem kto to jest, ja się pytam co jego orzykład ma niby udowadniać?
Odpowiedź sobie na pytanie jakie efekty by osiągnął bez kamery.
Po drugie, on nie jest czadem. To tak jakbyś dodę uznał za ładną tylko dlatego ze sobie wstrzykuje silikon. Chaden jest sie z natury, a nie z udawania.
  • Odpowiedz
Nie mowie, ze chcialabym partnera, ktory mial wiele zwiazkow, jednak ktos, kto nawet nie randkowal z laskami jest mocno podejrzany.

@bezzebna_modliszka: ehh no i taka to jest wasza mentalność. Zwłaszcza widząc na własne oczy chory system matrymonialny. w Japonii faceci do 30-35 roku nie współżyli. W usa chyba 60% facetów nie randkowało. Niestety pozostalo nam was okłamywać, że byliśmy z kimś kiedyś.
  • Odpowiedz
Ja wiem kto to jest, ja się pytam co jego orzykład ma niby udowadniać?

Odpowiedź sobie na pytanie jakie efekty by osiągnął bez kamery.

Po drugie, on nie jest czadem. To tak jakbyś dodę uznał za ładną tylko dlatego ze sobie wstrzykuje silikon. Chaden jest sie z natury, a nie z udawania.

@pioter_ciemiezca: Nawet gdybyś miał chada 10/10 naturalnego, który by się zachowywał w taki sam sposób jak clavicular, to
  • Odpowiedz
Wy wszyscy myślicie ze jesteście wyjątkowi, a tak nie jest.

@pioter_ciemiezca: biorąc pod uwagę ile jest lemingów na świecie, to ludzie którzy są sprawni fizycznie, w miarę sprawni psychicznie i "podziumali" (Slepnąc od świateł) jak działa ten świat są wyjątkowi, jakby nie spojrzeć. Ludzie którzy własnymi siłami doszli do wedyukowanej "elyty" (lub mogą z nimi rozmawiać na zbliżonym poziomie), mają pewne sukcesy.

Źle definiujecie wyjątkowość - człowiek ma po prostu
  • Odpowiedz
ehh no i taka to jest wasza mentalność. Zwłaszcza widząc na własne oczy chory system matrymonialny. w Japonii faceci do 30-35 roku nie współżyli. W usa chyba 60% facetów nie randkowało. Niestety pozostalo nam was okłamywać, że byliśmy z kimś kiedyś.

@smallboobslover: powiem tak, jak ktoś rokuje w tej grupie, to można dać szansę, a nawet go pociągnąć za uszy w górę... Niemniej widziałem wielu singli po 35, którzy byli
  • Odpowiedz
no ale to samo mogę powiedzieć o kobietach xd jeszcze więcej jest kobiet typu NPC a jednak stawiacie te osoby wyżej od mężczyzn z jakiegoś niewiadomego mi powodu.

@smallboobslover: nie stawiam, mówiłem o obu płciach.

Dalej brak szczegółów i konkretów.

@smallboobslover: totalnie nic nie potrafią. Zero social skilli (nie są zaburzone, kalekie czy coś, ich w ogóle nie ma). Zero umiejętności zawodowych. Zapytasz o cokolwiek, to jest milczenie
  • Odpowiedz