Aktywne Wpisy

mvp84 +333
Największe upadki ostatnich lat - ja zaczynam:
wcale nie #heheszki
wcale nie #heheszki
źródło: images (1)
Pobierz
Salido +201
Minął 25. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
105 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
112 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 5 osób.
105 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
112 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-479086-16
Pobierz

Irytuje mnie to w moim przegrywie że nie umiem podjąć żadnej drogi. No bo jestem świadomy swoich słabych genów, zaakceptowałem #blackpill dawno ale co dalej? Balansuje zawsze (i taki mam mix charakteru) pomiędzy byciem patusem (z racji wychowania w biedzie i otoczeniu) a nerdem (z racji bycia autystą). Co jakiś czas próbuje rozmyślać w jakim kierunku iść, jaką postawę przyjąć czy czym się kierować ostatecznie. Z jednej strony planuje NERDMAXXING, czyli dać sobie spokój z tym wszystkim i zaszyć się w domu, olać te relacje i robić skille żeby robić hajs, pogłębiać wiedzę, itd. Z drugiej strony PATUSMAXXING czyli nie żadne inteligentne rzeczy tylko iść przez życie jak seby na autopilocie, olać co kto myśli i robić swoje, naginać swoją moralność i uprawiać hedonizm. W zależności od dnia przyjmuje inną postawę i decyduje się na inny maxxing z tych dwóch xD ale nigdy nie umiem na stałe wybrać swojej drogi. Ostatecznie i tak wszystko sprowadza sie że jestem odtrącony przez swoje geny i coś muszę dla siebie wybrać skoro nie pasuje do typowego normictwa.
#przemyslenia #przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc #depresja #redpill #mgtow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: bbdfab84f9276e72f626049f9c2c7d7097-12-mr-robot-where.2x.rhorizontal.w710
PobierzOgromna większość ludzi leci inercyjnie za ścieżką, która jakoś tam podziałała i dopiero potem myślą, czy są/nie są ukontentowani
@mirko_anonim: story of my life tylko że z racji życia na wsi pod powiatowym ten aspekt patusa jest wymieszany jeszcze z aspektem wieśniaka