Wpis z mikrobloga

✨️ Jak nawiązywać relacje na studiach?
Cześć wszystkim!
Już niedługo najpewniej będę świeżo upieczonym studentem na UŚ. Jestem osobą dosyć nieśmiałą, ale otwartą na relację. Chciałbym spytać osoby z większym "stażem" studenckim ode mnie o to jak właściwie wyglądało to u was. Kiedy zaczęły się kształtować te relację? Już w momencie ogłoszenia wyników rekrutacji czy jednak dopiero po rozpoczęciu roku akademickiego w październiku? Pytam, ponieważ na ten moment mamy grupę na Facebooku jednak nikt nie inicjuje tam żadnego kontaktu. Wiem, że moje pytanie może wydać się śmieszne, ale już taki jestem - panikuje. #studia #us #relacje #slask #katowice

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jeśli studiujesz u siebie w mieście, to uważaj na studentki, które szukają bazy wypadowej, więc zastosują lovebombing i dadzą Ci d00py za ciepły qrfidołek ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: możesz wyjść z inicjatywą zapoznawczego wyjścia na miasto. Możesz jechać na wyjazd adaptacyjny - często we wrześniu na kilka dni właśnie po to by się wstępnie zintegrować. Ostatecznie będzie jak w podstawówce - siądziesz z przypadkowym człowiekiem w jednej ławce i może się okazać Twoim kumplem/przyjacielem na resztę życia.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ukształtowały się mimo że trwały.
Weź Ty się przygotuj, na spore rozczarowanie. Ludzie są od Ciebie bardziej rozwinieci w rozwoju. Bo chyba jesteś naiwna sierota. Więc imo niewiadomo co Ci radzić, czy żebyś został jaki jesteś bo to paradoksalnie są najlepszy efekt, czy żebyś zdał sobie że wszystkiego sprawę. Nie wiadomo co bardziej pogorszy Twoją sytuację więc ciężko powiedzieć. Ogólnie stanąć na huiu możesz a i tak się
  • Odpowiedz