Wpis z mikrobloga

✨️ Jak przetrwać do wypłaty?
Mam spory problem. Przez własną głupotę straciłem dość dużo pieniędzy, przez co najbliższe 2,5 tygodnia muszę naprawdę stawać na rękach, żeby jakoś dotrwać do wypłaty. Czy macie jakieś porady lub sposoby na zdobycie chociaż kilkuset złotych w niekrótkim czasie? Przyznam, że jestem dość zdesperowany, dlatego naprawdę proszę Was o poważne odpowiedzi. Zostało mi 280 złotych, a muszę kupić za to jeszcze jedzenie i opłacić telefon. Czy ktoś kto był w podobnej sytuacji mógłby mi coś zasugerować? Przyznam, że nie chcę żebrać ani pożyczać, a nie mam jak za bardzo sprzedać rzeczy z domu, pomyślałem nawet, że za drobne sumy (typu 20 zł) mógłbym sprzedawać dostęp do mojego dysku z ogromnymi zasobami memów. Ale czy ktoś w ogóle chciałbym to kupić?

#przegryw #zalesie #pieniadze #pracbaza #pytanie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
odważny-patriota-50: Jak przez wlasna glupote, to oby cie to nauczylo ze trzeba sobie budowac poduszke bezpieczenstwa zanim sie rozwali hajs. Tez kiedys podobnie zrobilem, kupilem motocykl tylko ze wtedy zostalo mi z 1500 zl na koncie wiec fart, ze sie nic nie wydarzylo przez miesiac.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz