Wpis z mikrobloga

✨️ Jak wygląda praca informatyka w szpitalu?
Chcecie wiedzieć jak wygląda praca informatyka w szpitalu?

A no to że chodzę do mojego kierownika który ma w pompce to że trzeba wymienić około 30 switchy (wszystkie tplinki które mają po 10-15 lat, oczywiście jak są zaniki prądu to prawie co drugi się wiesza.. z-----o się z 20 wkładek sfp, i byłem chyba ostatnim frajerem bo kupiłem za swoje z alliexpress na przestrzeni 7 lat, upsy do szaf to wedlug nich sa niepotrzebne.

Bo i tu uwaga, dyrekcja nie widzi problemu bo nie ma pieniedzy, na komputery dostaje 500 brutto a mamy nadal sprzety z intel core 2 duo -.- lub jakies i5-2 generacji

A to wszystko za 5k netto, wczesniejsze 4 lata (3.7k netto) + w pakiecie problemy psychiczne i ze stresu no bo z racji g---o kierownictwa które jest w 99% polityczne to lekarz z pielegniarka wydzieraja sie na ciebie, to przeicez twoja wina ze komputer to gowno i drukarka nie działa. A to że ja nie mam 150zl na dysk SSD bo nie ma pieniedzy to ich nie intereusje

Siedzi nas jeszcze 3, ale to chyba takie same przegrywy jak ja bo nikt słowem do kierownika nie piśmie. Jak chciałem wypłatę za nadgodziny to się dowiedziałem że to nielegalne.

sorki, ale gorzkiezale. Trzeba bylo sie uczyc i isc na programiste czy tam jakiegos policjanta.

A i przez programistow tez jestem j----y no bo w koncu zwykly robol informatyk, jak dzwonie na serwis to jest pogarda zawsze i proba zdyskredytowania umiejetnosci.

#gorzkiezale #praca #polska #nfz

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: to na c--j tam siedzisz? Min. 3k netto biorę za ryczałty, na które schodzi mi max 10h w miesiącu. Jak ktoś mnie w-----a albo ma oczekiwania z d--y i nie chce inwestować to kończę współpracę. Do tej pory żadnych problemów, praca sama się znajduje i robię jak lekarz: bóg admin, syn root i duch sieci w kilku firmach równocześnie.

Więc to nie zawód jest problemem ale twój nieogar.
  • Odpowiedz