Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +9
Mucha_w_oku +77
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

Ej ale faktycznie te spotkania rodzinne to niezły brutal reality check dla #przegrywpo30tce xDD Jakim cudem gnojki ode mnie z rodziny o połowę młodsi ode mnie przychodzą na spotkania z niezłymi julkami a ja dalej nic? Niedługo to oni będą zadawać pytania czemu ten dziwny wujek co zawsze cicho siedzi nigdy nie przyprowadził nikogo przez ponad 30 lat xDD. Jak tak dalej pójdzie to niedługo i oni będą mieli swoje dzieci i chyba zatoczę koło spie*dolenia będąc świadkiem całego pokolenia w obiegu od dziadka po wnuka za swojego życia jako bierny obserwator xdd co za kompromitacja.
#samotnosc #niebieskiepaski #feels #depresja #przegryw #suicidefuel #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 9c4lm8
Pobierz