Aktywne Wpisy

Sleepypl +130
źródło: IMG_2342324_22072026
Pobierz
PremeditatioMalorum +121
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG_2342324_22072026
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Głupie pytanie do przegrywów ale na co wy wydajecie kasę skoro nie macie baby ani dzieci? Ja np. mieszkam z matką więc minimalne koszty a i tak nie mam co robić z kasą, nie mam jakiś dużych potrzeb. Co najwyżej lubię się napić żeby mieć dopamine na moment więc alko, no i do tego zawsze jakiś fast food na gastro ale to tyle. Za mało kasy żeby zrobić rewolucje w życiu a z tym co mam to jakoś nie wiem co bym chciał. Nowych ciuchów nie potrzebuje, jakieś komputery lepsze też nie bo gry już nie cieszą to na co mam wydawać?
#przegryw #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: #gielda
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Zależy jaką kasą bo jeżeli chuop robi na minimalnej to i tak może nie mieć wydatków i mieć jej za dużo ale babie nie zaimponuje
A jak pracowałem i był stały hajs to powyższe + jakiś ciuch (dlatego mam dużo ubrań na zapas teraz na bezrobociu), kiedyś kupowałem płyty z muzyką albo filmy czasem.
Za to znam wielu golodupcow którzy co chwilę mają inną, bo hehe ma ten błysk w oku hihi dwukropek gwiazdka
Wycieczki, podroze mnie nie interesuja. Ewentualnie za kilka lat moglbym kupic wieksze mieszkanie
Odkąd kupiłem to co chciałem, spłaciłem hipotekę to mało co wydaje, bardziej kwestia utrzymania obecnego stanu + nieprzewidziane wydatki typu zęby, przed udupieniem AliExpress trochę kupiłem różnych przydasiów na zapas i tyle.
Może spróbuj na jakieś masaże i inne takie ?
A jeśli chodzi o sam