Wpis z mikrobloga

✨️ Na co wydają pieniądze przegrywy?
Głupie pytanie do przegrywów ale na co wy wydajecie kasę skoro nie macie baby ani dzieci? Ja np. mieszkam z matką więc minimalne koszty a i tak nie mam co robić z kasą, nie mam jakiś dużych potrzeb. Co najwyżej lubię się napić żeby mieć dopamine na moment więc alko, no i do tego zawsze jakiś fast food na gastro ale to tyle. Za mało kasy żeby zrobić rewolucje w życiu a z tym co mam to jakoś nie wiem co bym chciał. Nowych ciuchów nie potrzebuje, jakieś komputery lepsze też nie bo gry już nie cieszą to na co mam wydawać?

#przegryw #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

📒 Notatka moderatora: #gielda

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@milpl:

brzydki z kasa to i jakas d--a sie zakreci

Zależy jaką kasą bo jeżeli chuop robi na minimalnej to i tak może nie mieć wydatków i mieć jej za dużo ale babie nie zaimponuje
  • Odpowiedz
@milpl: gdzie mam złożyć papiery na babę z przydziału? Kasa jest.
Za to znam wielu golodupcow którzy co chwilę mają inną, bo hehe ma ten błysk w oku hihi dwukropek gwiazdka
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Na nic szczegolnego. Troche zaczalem ostatnio inwestowac, ale i tak w ciul mi kasy zostaje. Moglbym sobie np kupic jakies dobre auto, ale mysle sobie: po co, skoro stare jezdzi i sie nie psuj? I tak nie mam za bardzo gdzie jezdzic.

Wycieczki, podroze mnie nie interesuja. Ewentualnie za kilka lat moglbym kupic wieksze mieszkanie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gry już nie cieszą - wróć do starych tytułów, szukaj gier indie, omijaj nowe gry AAA - powinno pomóc.

Odkąd kupiłem to co chciałem, spłaciłem hipotekę to mało co wydaje, bardziej kwestia utrzymania obecnego stanu + nieprzewidziane wydatki typu zęby, przed udupieniem AliExpress trochę kupiłem różnych przydasiów na zapas i tyle.

Może spróbuj na jakieś masaże i inne takie ?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: może nie bardzo w temacie "przegrywa", ale mam sporo znajomych singli i większość ma jakieś tam swoje hobby. Kolekcja LEGO, muzyka (gitary i inne sprzęty), jakieś podróżowanie, jeden zbiera hot wheels. Tak to ludzie też zwyczaje odkładają, czasem wrzucają na obligacje czy inne oszczędności, żeby mieć w przyszłości albo na jakiś większy wydatek, albo na starość (nigdy nie wiadomo kto i jaką emeryturę zobaczy).
A jeśli chodzi o sam
  • Odpowiedz