Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Dylemat moralny w relacjach - czy warto? Ⓘ
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e
Mam dylemat moralny. Jestem 40+, rok po rozwodzie, po którym sobie chciałem trochę poszaleć, bo w sumie czemu nie. Spotykałem się przez jakiś czas z dziewczyną o połowę młodszą, bardzo atrakcyjną, i w sumie było fajnie, ona z zadupia ciekawa świata, ja z możliwościami żeby trochę go jej pokazać, układ stary jak świat. Do tej pory z chłopakami w swoim wieku miała raczej c-----e

Guminator +118

#przegryw #blackpill #feels #nostalgia
Nie no rozwala mnie jak ktoś mówi że dawniej nie było łatwiej. Oczywiście że było, tylko człowiek wtedy nie wiedział i był nieogarnięty, nieśmiały. Właściwie twoja konkurencja to były głównie typowe mateusze o wyglądzie szczura i dużymi uszami. Pamiętam doskonale czasy raczkującego internetu i wiele rzeczy wtedy było normalne a dziś już nie.
- czasy gdzie rodzice wysyłali na zielone szkoły/kolonie a tam zawsze były jakieś romantyczne historie, dyskoteki. Nawet dzieci z biednych rodzin jechały bo z pracy były dofinansowania. Problem był że nie było jak potem utrzymać kontaktu bo nie było komunikatorów a smsy były drogie.
- na gadu-gadu pisało się do losowych lasek i nikt nie miał nic przeciwko, każdy tak robił
- to samo na nasza-klasa i potem FB. Wystarczyło napisać że zna się kogoś od niej albo jest się z tej samej okolicy i laski odpisywały
- na portalach randkowych pisało się nawet bez zdjęcia profilowego (można było nie mieć wtedy) i czasem nawet nie wiedząc jak wyglądasz zgadzały się spotkać bo "fajnie się pisało".
- #tinder przez pierwsze lata był genialny, laski starały się mieć fajne opisy, ciekawe zdjęcia, pisać pierwsze. Wtedy Tinder w Polsce był postrzegany jako aplikacja do związku, sporo też wstydziło się tam zakładać konta. Laski za bardzo nie miały dużego porównania, instagram nie był tak popularny a z tindera korzystał byle mariusz. Nie było mody wśród mężczyzn na bycie alfa i looksmaxxing. Jak ktoś wyglądał na tinderze za dobrze to traktowany był jak fejk.
- ogólnie młode dziewczyny były bardziej otwarte, tolerancyjne. Wystarczyło chodzić po wsi z kolegą i jakieś dziewczyny z daleka szły to znaleźć je na fb potem i napisać że widziałeś je dzisiaj i dalej pisało się tygodniami.
#przemyslenia #kiedystobylo #relacje #samotnosc #redpill #zwiazki #gimbynieznajo #przegrywpo30tce
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
📒 Notatka moderatora: Blakpyl do wora, wór do jeziora.
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: 1722260752_zosbuy
PobierzW punkt.Znan taką jakbym pokazał wam zdjęcie z Insta a jak wygląda w realu…
Dwie inne osoby.
@mirko_anonim: Pozdrawiam białorycerzyka albo cuck moda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czescmampytanie: w moich rodzinnych stronach jedyni co jezdzili na wakacje i kolonie to byli...patusy xd dostawali takie wyjazdy za darmo z mopsu, jakichs fundacji czy ksiadz ich zabieral na jakies wyjazdy do swietych miejsc. Dzieciaki rolasow