Aktywne Wpisy

lubie-sernik +437
Zastanawiam się czy lecieć na Borneo zobaczyć Polaka Nosacza na żywo xD
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
NIe wiem czy warto wydawać dodatkowe ok. 1000 zł na to. Ale co ja mam do roboty w sumie. Chyba się wybiorę zobaczyć rodaka.
Co myślicie?
#sernikpodrozuje
źródło: images
PobierzLecieć do Polaka Nosacza?
- Leeeeeć!!!! 94.4% (2028)
- Nie ma sensu 5.6% (121)

Upadek to przejmujący dramat psychologiczny i świetne studium ludzkiej frustracji, w którym zwykły człowiek, przygnieciony bezdusznym systemem i serią porażek, zrywa z normami społecznymi i wpada w amok. Film rewelacyjnie ukazuje, jak narastająca bezradność i absurdy codzienności popychają jednostkę na skraj szaleństwa.
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
To idealna propozycja na wieczór -trzymający w napięciu klasyk z genialną rolą Michaela Douglasa, który mocno wciąga i daje do myślenia.
#filmnawieczor #cda
źródło: -
Pobierz

Czym zajmują się ludzie, że stać ich na wybudowanie nowego domu i utrzymanie tego? Jak znacie historie ze swojego otoczenia? Bardzo mnie to ciekawi. Kredyt kredytem, ale to też trzeba spłacić i mieć stabilne źródło pieniędzy. W mojej bańce wszyscy żyją z rodzicami albo na wynajmie. A dokoła jednak w każdym mieście powstają nowe domy... O ile w dużym mieście to jakaś forma inwestycji, tak w tych umieralniach?
#kiciochpyta #praca #kredyt #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #demografia #budownictwo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
I wtedy dom to za gotówkę prawie buduja,
Po co wtedy pchać się w kupno starego domu który trza odrazu remontować, i ma wszystko przestarzałe?
Jest 2026 rok i wiele systemów jest ultra oszczędnych, nowoczesnych