✨️ Gdzie w Wrocławiu są kursy makijażu?Ⓘ Siema, moja różowa chciałaby iść na kurs makijażu. Gdzie takie coś robią we Wrocławiu? Tak żeby było dobrze i nie za drogo. Nie wiem ile takie coś może kosztować, ale chyba z 200-300 ziko? Jakby były jakieś rabaty, kody, czy inne groupony, to byłoby spoko.
@mirko_anonim: panie to nie tania zabawa, zależy na czym by ci zależało, to większą kwota niż 300 zł; kuzynka kiedyś była malowana przez dziewczyny na kursie z Pro Academy i chwaliła sobie podejście prowadzących, mimo, że sama była tylko modelką. Spójrz sobie na oferty Prezent Marzeń/ Katalog Marzeń, wyskakuje w Googlach, że mają jakieś przystępniejsze cenowo oferty.
Siema, moja różowa chciałaby iść na kurs makijażu. Gdzie takie coś robią we Wrocławiu? Tak żeby było dobrze i nie za drogo. Nie wiem ile takie coś może kosztować, ale chyba z 200-300 ziko? Jakby były jakieś rabaty, kody, czy inne groupony, to byłoby spoko.
#wroclaw #rozowepaski #makijaz #makeup #kurs #pytanie #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt