Wpis z mikrobloga

✨️ Kryzys wieku średniego czy brak kierunku?
Nie wiem panowie czy to jest kryzys wieku średniego czy kwestia bycia 2/10 mężczyzną i pewnie z innymi kartami nie miałbym takich rozkmin ale od lat czuje że stoje w miejscu. Najgorsze jest to, że brak jakiegoś planu, ścieżki czy innej wytycznej żebym mógł pójść w jakimś kierunku. Nawet nie umiem się określić w kontekście mody, subkultury, podejścia do życia, charakteru a co dopiero mówić o ścieżce zawodowej czy innych. Cały czas czuje że stoje w miejscu albo balansuje pomiędzy różnymi wyborami i nie mam planu na siebie. Nawet nie pasuje do żadnej z grup, bo młodzi zbyt dynamiczni dla mnie a starzy to już rodzina i te sprawy a ja od zawsze singiel i czuje się jakbym był 17 latkiem w ciele 30 latka. Nie wiem, jak obserwuje to każdy podjął jakąś ścieżke i idzie w jakimś kierunku zawodowym, edukacyjnym, związki, relacje, hobby. Podczas gdy inni wystartowali, ja ciągle stoje na starcie i szukam pozycji dla siebie.

#adhd #prokrastynacja #przegrywpo30tce #niebieskiepaski #samotnosc #depresja #przegryw #blackpill

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: żeby zacząć coś robić, trzeba tego spróbować. Nic samo nie przychodzi. Może czasem ktoś ma fart, że jakaś zajawkę podłapie od znajomego - od sportu, siłowni, tenisa, szydełkowanie, po gotowanie, czytanie, gry planszowe.
Nie wyobrażaj sobie hobby na podstawie rolek z IG.
  • Odpowiedz