Aktywne Wpisy

bugzer +10
#gta #gta6 #gaming #pc #komputery #playstation #xbox
Dlaczego GTA VI nie wychodzi od razu na PC? W ogóle jakim biedakiem umysłowym i finansowym trzeba być zeby grać na konsoli w 30 fps XD. Kto normlany kupuje konsole, żeby męczyć się na padzie zamiast jak człowiek poklikać sobie na klawie i mychu? Odpowiem wam - biedaki. Ze 2 lata
Dlaczego GTA VI nie wychodzi od razu na PC? W ogóle jakim biedakiem umysłowym i finansowym trzeba być zeby grać na konsoli w 30 fps XD. Kto normlany kupuje konsole, żeby męczyć się na padzie zamiast jak człowiek poklikać sobie na klawie i mychu? Odpowiem wam - biedaki. Ze 2 lata
źródło: news-gra-gta-6-ruszyla-przedsprzedaz-media-expert_2
Pobierz
Salido +246
Minął 60. (z 67) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
233 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
248 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
233 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
248 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: Policja.pl 25082026
Pobierz![[AFERA] Przewodniczący Rady powiatu chce cenzorować informacje o referendum lokalnym](https://wykop.pl/cdn/c3397993/307cfba11146bdec1adca22b513b4c4ae6930ec03867dd9737ea6caa56966804,q80.png)

Wszyscy narzekają na AI, że nie mogą teraz znaleźć pracy, a to że boi się, że go zwolnią a to jeszcze coś innego. Ci przezorni starają się nabywać inne kompetencje. Ja robię jako ten #programista40k i mam trochę inne obawy i AI w zupełnie inny, paradoksalny sposób mnie dotyka. Obecnie, gdy wystarczy wpisać coś w prompcie, nie napisałem linijki kodu od pół roku. Piszę prompta, włączam youtube, nalewam kieliszek wina, idę na osiedlową siłownię albo na tenisa, wracam, puszczam kolejnego prompta. Brakuje chyba tylko #plodnajulka która w tym czasie by po mnie skakała. No dosłownie pączek w maśle, tylko nie jestem gruby.
W teorii sielanka ale gdyby jednak coś się stało, to ja nie będę potrafił odnaleźć się w nowej rzeczywistości. Nie będę w stanie zarabiać mniej, nie będę w stanie dojeżdżać do pracy tak jak to jeszcze robiłem 5 lat temu gdy jeździłem tramwajami czy autobusami do centrum bo przywykłem bujać się RS7 nawet do Lidla 100m od mojego mieszkania. A co jeżeli nie dostanę pracy w IT? Przecież ja nie będę w stanie wykonywać żadnej pracy, która mnie fizycznie zmęczy albo wymaga np. siły fizycznej, wczesnego wstawania, użerania się z ludźmi prostymi / wulgarnymi. To jest to czego się boję...
#programista15k #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
@mirko_anonim: jak będziesz głodny to nagle okaże się, że jednak chętnie wykonasz taką pracę, zobaczysz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z resztą jest spora szansa, że będziesz tą nową robotę wykonywać lepiej niż typy
Po drugie Nawet z Ai wcale nie ma tak dużo czasu a teraz gdy claude dał nam 5% tokenów od czerwca w korpo to już g---o można zrobić z AI kilka Junitestów napisać i Game Over