Aktywne Wpisy

peoplearestrange +32
Milego pisania cruda czy innych korpo dyrdymałów!
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
#pracait #programista15k #medycyna #lekarz100k #wroclaw #pracbaza #korposwiat
źródło: IMG_7877
Pobierz
rutkins +433
#polskiedrogi #polska #krakow
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
Ze wszystkich znanych drogowych morderców jest tylko jeden szef. Jedyny który miał godność zabić trzech innych patusów którzy godzili się na jazdę z pijakiem. A nie Boga ducha winnych ludzi idących z wózkiem. Nie spędził ani jednego dnia w więzieniu tak samo jak Agnieszka Z. z firmy OrtoZrobek. I nikt nie ma do niego o to pretensji. Wręcz przeciwnie jest za to chwalony.
źródło: 1000025686
Pobierz

Mój brat wyjechał do pracy w Holandii. Nie jest ćpunem ani kryminalistą.
Niedługo po wyjeździe zadzwonił do mnie i zdenerwowany powiedział że padł ofiarą "państwowego handlu ludźmi". Od razu po tym rozmowa została przerwana i już nigdy nie udało mi się do niego dodzwonić.
Zgłosiłam sprawę na Polską i Holenderską policję, jednak wszystko zostało umorzone. Nikt nie wie gdzie jest mój brat.
Mam nadzieję że potraktujecie wpis poważnie i nie będziecie próbować robić żartów że mój brat się naćpał, on nie jest narkomanem.
#holandia #emigracja #prawo #policja #praca #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
Inaczej obstawiam, że to kolejny raz ta sama osoba co się uczepiła tagu Holandia i średnio co tydzień lub parę tygodni piszę tu na anonimowych jak tu źle, jak handel ludźmi, jak molestowania przez koordynatorów etc.
Żeby nie było, że sobie wymyślam - wszystko napisane w takim samym stylu, wszystkie przy pomocy AI.
Czy serio admin od
źródło: anonimowy wykop
Pobierz@mirko_anonim: pomoglo by jak bys nie pisal z anonima i dal jakiekolwiek szczegoly.