Aktywne Wpisy

lubie-sernik +674
Ruscy chcą mnie zabić w Wietnamie.
Spotkałem się w sobotę z Rosjanską na drinka - wiem, że głupi pomysł ale chciałem z kimś białym się spotkać a tylko ona się nawinęła na tym całym #badoo
Dzisiaj dzwoni do mnie, odbieram a tam jakiś Rusek drze morde po rusku coś w stylu JA TJEBJA UBIJU, I KILL YOU xD W tle słyszałem jak ta baba się drze do niego. Ja się
Spotkałem się w sobotę z Rosjanską na drinka - wiem, że głupi pomysł ale chciałem z kimś białym się spotkać a tylko ona się nawinęła na tym całym #badoo
Dzisiaj dzwoni do mnie, odbieram a tam jakiś Rusek drze morde po rusku coś w stylu JA TJEBJA UBIJU, I KILL YOU xD W tle słyszałem jak ta baba się drze do niego. Ja się

Wodowy11 +220
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jak to jest ze jak sie jest glodnym to mozna isc do sklepu i cos kupic albo pojsc do restauracji. Jak potrzebujesz lekarza to idziesz do szpitala a jak auto sie zepsulo to masz od z-------a mechanikow. Ale jak czujesz sie samotny to nie ma nigdzie miejsc gdzie mozna pojsc zeby kogos poznac. Taka niby epidemia samotnosci ale nikt nie zalozyl zadnego miejsca czy nie wymyslil sposobu zeby jakos tych ludzi polaczyc (nie licze tu klubow czy apek bo wszyscy wiemy ze to nie dziala). Totalnie niezagospodarowana nisza, no siedze w domu i doslownie nie mam gdzie pojsc zeby sie zsocjalizowac #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: nie no wcale. Kluby, bary... Po prostu ty
Komiks poglądowy:
@mirko_anonim: W Japonii już dużo usług dla samotnych operuje: możesz sobie wynająć dziewczynę/chłopaka czy nawet rodzinę i znajomych. Możesz też za opłatą się poprzytulać.
Pewno niedługo to zawita do Europy, bo zapotrzebowanie będzie rosnąć.
Soineya: Known literally as "co-sleeping specialty shops", these establishments let customers pay to sleep next to a staff member or