Tu widze ze się ktoś chwali że przejechał 200km, to ja też sie pochwale że smyrnąłem 269 km w sobotę xD Trasa #wrocaw - #poznan na bazie traski pana jutubera. Końcóweczke skrocilem asfaltem bo burza mnie złapała i średnio mi sie widziało po mokrych uyebach w okolicach WPN po ćmoku jeździć Z dobrych rzeczy to zabrałem ze sobą krem na ból doopy i to byl strzał w dyche - przesmarowanie pośladów 2 razy w trasie dało ulge. Widze, ze moglem krecic z troche wieksza kadencja, coś pokombinować z obciążeniem, bo troche kolana kolo 200km juz odmawialy posluszenstwa i nogi z gumy. Z dobrych rzeczy to żarcie od smego początku, okolo 80g wegli na godzine i nie czułem zmęczenia. Fajna zabawa, musze czesciej takie całodniowe wycieczki w stylu ultra robić
Tu widze ze się ktoś chwali że przejechał 200km, to ja też sie pochwale że smyrnąłem 269 km w sobotę xD
Trasa #wrocaw - #poznan na bazie traski pana jutubera. Końcóweczke skrocilem asfaltem bo burza mnie złapała i średnio mi sie widziało po mokrych uyebach w okolicach WPN po ćmoku jeździć
Z dobrych rzeczy to zabrałem ze sobą krem na ból doopy i to byl strzał w dyche - przesmarowanie pośladów 2 razy w trasie dało ulge.
Widze, ze moglem krecic z troche wieksza kadencja, coś pokombinować z obciążeniem, bo troche kolana kolo 200km juz odmawialy posluszenstwa i nogi z gumy.
Z dobrych rzeczy to żarcie od smego początku, okolo 80g wegli na godzine i nie czułem zmęczenia.
Fajna zabawa, musze czesciej takie całodniowe wycieczki w stylu ultra robić
trasa:
https://veloplanner.com/pl/user-routes/177184?token=jGOJHCp2gpeT51w2d35geA#map=6.74/51.753/16.789
#rowerowyrownik #gravel #rower #grawel #chwalesie
Skrypt | Statystyki | FAQ
źródło: IMG_3071 Large
Pobierzźródło: IMG_3074
Pobierzźródło: IMG_3060 Large
Pobierz