Aktywne Wpisy

susel380 +131
N-------m się, zjarałem, o------m podłego chińczyka teraz pale faja i oglądam yt i nic lepszego mnie w najbliższym czasie nie spotka xD

Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#pracbaza #praca #rozowepaski
Elo mircy. Pracuję w urzędzie, gdzie wiadomo, że liczebnie dominują kobiety, w dodatku zwykle starsze, ja jako młody chłop średnio z nimi łapię kontakt, ale jestem się w stanie dogadać i mieć normalne relacje.
Niestety po remoncie jakiś czas temu zmienili nam usadzenie i trafiłem do pokoju z pewną, nazwijmy ją, Zdzisią. Jest z innego działu, ale tak nas usadzili w pokoju (3 osoby z mojego działu, Zdzisia i koleżanka z innego). Kobieta przed 50, ze wsi, mentalnie bardzo tkwiąca na wsi i myśląca stale w kategorii "co ludzie powiedzą". Jest też ponadprzeciętnie głupia, np. musi liczyć na głos, nie ma zainteresowań, śledzi życie celebrytów.
Zdzisia ma ciągłą potrzebę gadania, plotkowania, bycia w centrum uwagi jak małe dziecko. Codziennie przy biurku kilka telefonów do syna i do koleżanek. Ktokolwiek przyjdzie do pokoju, musi z nim poplotkować. Wszystko musi skomentować, od ambulansu jadącego za oknem po to, że Iksińska dziwnie się dziś ubrała do pracy. Ciągle wydaje jakieś dźwięki, często jęczy, że coś jej nie wychodzi albo musi oznajmić wszystkim, że idzie do kuchni lub kibla. Nieproszona sama z siebie opowiada jakieś plotki o tym, kto kogo zdradza w jej wsi, kto nagadał proboszczowi itd. Nawet nie wiem, o jakich ludzi chodzi.
Specjalnie nie angażuję się w te jej opowieści, wychodzę do kibla, jak plotkuje, nie odpowiadam, odpowiadam zdawkowo. Kłócę się też z nią, jak opowiada jakieś głupoty np. o szczepionkach. Ale zasadniczo, jak kogoś takiego utemperować, aby nie gadał non stop? Nie przeszkadza jej to, że nie okazuję zainteresowania, że olewam to, co mówi. Pewnie powiedzenia wprost też nie ogarnie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
📢 Sprawdź nowe narzędzia na mirko.pro - Mirko Pobieracz oraz Mirko Ban