Wpis z mikrobloga

Paciorek odleciał. Mówi że do UK wchodzi masa bankomatów BTC, za niedługo będzie obsługa DasCon.
I najlepsze, DasCoin będzie parą do wszystkich krypto zamiast ETH i BTC ( ͡º ͜ʖ͡º)
Słuchajcie go, on pracował w firmie informatycznej przy pajączku i analizował soft. On wie co mówi

#kryptowaluty #bitcoin #dascoin
cyberpunkbtc - Paciorek odleciał. Mówi że do UK wchodzi masa bankomatów BTC, za niedł...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cyberpunkbtc: Jacek Paciorek, Jacek P------e od rzeczy by naciagnac ludzi Paciorek. Jak widze te ich filmy nagrywane podczas jazdy to mam nadzieje, ze nastepnego nie bedzie bo se te oszukancze mordy rozjebia na jakims drzewie.
  • Odpowiedz
@Erlade: zdaje sobie sprawę i słyszałem o tych wcześniejszych badziewiach , ale tym razem wylecieli chyba na większą skale z tym dasnicem, jak już się widzi podjaranych tym gównem znajomych na fejsbukach to trzeba coś działać
  • Odpowiedz
@cyberpunkbtc: nie wiem czy ten twor w ogóle jest wiarygodny... Bankomat z prezentacji to chyba fake albo wykupiona jedna sztuka przez nich na otwarcie w UK... Sam producent tej maszyny nawet nie ma z nimi partnerstwa... Druga sprawa. Tzw. ledger wyprodukowany przez firmę kolejna, która daje możliwość "zabezpieczenia" swoich aktywów... Kupujesz za 50 euro, a otrzymujemy jakiś random crap, który również nie ma partnerstwa z tym tworem, więc samo przez
  • Odpowiedz