Aktywne Wpisy

Szykując się na kryzys w branży IT, postanowiłem zacząć się przebranżawiać na artystę / malarza. Oto moje dzisiejsze dzieło.
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
Tytuł: "Wypalenie"
cena wywoławcza: 2 zł
źródło: GyARdjoWUAAmmB1
Pobierz
AtlantyQ +134
Czyli po dwóch latach rządów KO/PL2050/Lewica/PSL mamy:
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
- Dopłata do emerytur dla artystów
- Wcześniejsza emerytura dla tancerzy
- Plany wprowadzenia REIT-ów
- Plany transferu gotówki do landlordów i deweloperów poprzez "dopłaty do wynajmu i kredyt zero procent"
źródło: UsT2yWsHWEucMLncRVwqAT7A3wJIFQ7a
Pobierz

Mam stwierdzone zwyrodnienie kręgosłupa i siedzącą pracę. Niewygodny fotel i monitor na złej wysokości. Marzy mi się stojące biurko /lubi porządny fotel, coś w stylu gamingowych tronów. Tyle że mój janusz to jest taka sknera, że jak tylko pomyślę, ile będę się musiała użerać, to mi się odechciewa...
#zalesie #januszebiznesu #pracbaza
Pracodawca ma obowiązek zapewnienia warunków pracy, które nie zagrażają zdrowiu i życiu pracownika. Pracownik nie może być obciążony kosztami z tego tytułu.
@BarkaMleczna: te gamingowe trony to nie są porządne fotele, tzn. może są, ale na pewno nie są ergonomiczne. Regulacja ma bardzo mało punktów swobody i jak chcesz coś lepszego na kręgosłup to raczej odradzam te "gamingowe", bo one mają wyglądać. Lepiej wziąć jakiś typowo biurowy - nie wyglądają ładnie, ale za to ergonomia dużo lepsza.
@BarkaMleczna: ja używam tego, nie wiem tylko czy łatwo go dostać jako osoba prywatna (raczej nastawiają się na sprzedaż niedetaliczną dla firm), ale po prostu jest krojony na moją dupę i nic innego mi tak nie przypasowało.
https://www.kinnarps.pl/produkty/fotele-i-krzesla/fotele-obrotowe/plus[8]/ (kosztuje coś ponad 3k)
źródło: comment_z3kOlDM3W5wfAu3MdLKh6NYT6UPKJWa5.jpg
Pobierz@aldrig: a czy to nie jest na dłuzszą metę niewygodne? Przecież tu nie ma żadnej podpory dla pleców, a siedzenie w jednej pozycji przez 8 godzin jest nierealne