Wpis z mikrobloga

@Ekspert_z_NASA: to jest ta słynna "polska myśl szkoleniowa", niech przegrywają wszystko po kolei, razem z eliminacjami do Euro, i późniejszymi eliminacjami do mś, Boniek kiedyś tam był dobry w Juventusie i Romie i wie co robi, ciekawe czy tam za trenerów miał Polaków, niech odpadną ze wszystkiego z czego się da odpaść i nara
  • Odpowiedz
Warto też wspomnieć o Pawle Olkowskim, który ma świetny sezon w Boltonie. Strzela gole, asystuje, gra wszystko od początku do końca i może występować na lewej jak i prawej obronie.
U Brzęczka nie dostał nawet minuty.
  • Odpowiedz
@rooger: Wiesz co, aż tak bym tego nie określił. Piłarze często zamieniają się stronami jeśli jest taka potrzeba i często z dobrym skutkiem. To jest właśnie optymalizowanie ustawienia pod kątem piłkarzy a nie odwrotnie. Trzeba grać tymi, którzy są w formie a nie kimś kto nie gra wcale. To jest dopiero kuriozum i ułomność selekcjonera.
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: Nie ważne są okoliczności tego meczu i termin, to i tak niczego nie zmienia w przypadku tego pana. Napisałem to tylko żeby podkreślić że nie jest prawdą że Reca w tej Atalancie nie zadebiutował.

Miejmy nadzieje że Wujo wyciągnie wnioski i nie powoła już niektórych ancymonów
  • Odpowiedz
@Ekspert_z_NASA: Wiem i dlatego napisałem że niczego to nie zmienia w przypadku tego Pana. Nie gra więc nie powinien być powoływany nawet. Nie jest to Kuba czy TurboDebil że są to starzy wyjadacze i mogą dostać powołanie za zasługi. Mogł powołać kogoś innego, nawet z naszej ligi albo wystawić Beresia na lewej a na prawej by się ktoś znalazł.

Bardziej w---------e jest jednak to że nasz kapitan wychodzi do wywiadu
  • Odpowiedz