Aktywne Wpisy

#relacje #zwiazki
Jakos wyszlo, ze sie zaczalem spotykac z zajeta laska i w niedziele jedziemy w gory na caly dzien. Klasa czy obciach bo sam nie wiem, nigdy przyprawianie rogow nie bylo moim zamiarem… Dla jasnosci to nic sie jeszcze nie wydarzylo co mozna by uznac za zdrade, nie wiem jakie byloby najlepsze wyjscie z tej sytuacji
Jakos wyszlo, ze sie zaczalem spotykac z zajeta laska i w niedziele jedziemy w gory na caly dzien. Klasa czy obciach bo sam nie wiem, nigdy przyprawianie rogow nie bylo moim zamiarem… Dla jasnosci to nic sie jeszcze nie wydarzylo co mozna by uznac za zdrade, nie wiem jakie byloby najlepsze wyjscie z tej sytuacji
Klasa czy obciach
- Klasa 18.4% (68)
- Obciach 81.6% (302)

johann_10 +135
Minimum 350 zł/h dla lekarza pierwszego kontaktu, wychodzi jakieś 59 tys. minus ryczałt 14% za odpowiednik jednego etatu.
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
źródło: IMG_4200
Pobierz

#cokupic #xiaomi #szczoteczka #zakupyzchin
z wad to, że gdy jest więcej użytkowników i każdy chce mieć indywidualny program mycia pod siebie to poprzedni użytkownik musi rozparować w aplikacji, by inny mógł parować i zmienić program mycia... (no chyba, że sparowana do tabletu w domu i w nim zmieniamy programy...)
Ale gdy ustawimy 1 programu dla wszyskich to zakup uważam za bardzo dobry.
Używamy pół roku i ładowałem ją 4 razy? Zajebiście
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/299814/?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_term=Philips%2C+Sonicare+EasyClean%2C+szczoteczka+soniczna%2C+HX6511%2F50_6154818&utm_content=MAMA+>+WYPOSAŻENIE+DOMU+I+ELEKTRONIKA+>+AGD+>+ZDROWIE+I+PIĘLĘGNACJA+>+SZCZOTECZKI+ELEKTRYCZNE&utmcampaign=feed&ceneospo=true
Może nie ma tyle bajerów ale ma myć i to robi. Do tego 24 miesiące gwarancji, ostatnio popsuł się jedna u mnie, po około 1.5 roku. Mieszkam w Krakowie więc zanioslem prosto do serwisu philips, po tygodniu sms i odbieram nową, z dwuletnią gwarancją od momentu odbioru. Polityka jest taka że zawsze wymieniają, przynajmniej pierwszą. Usterki to w 99% zalanie i
główki przychodzą gearbestem do 2 tygodni
zdecydowanie tańsze niż do mechanicznej jaką używałem przy ORAL-B
a ich ergonomia pozwala dotrzeć do końca szczęki i radzi sobie z ósemkami ;)