Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 539
Mirabelki i Mireczki, szanujcie swoje zdrowie i korzystajcie z życia. Nigdy nie wiadomo co przyniesie kolejny dzień. W ostatnią niedzielę, żoną obudziła mnie z płaczem że nie może się przekręcić ani podnieść głowy. Jakby od szyi w górę była sparaliżowana. Potworny ból. Szybki telefon po ambulance, przyjazd wyluzowanej ekipy, i zaczynają smieszkowac, a może żona źle spala, może boli ją ząb. Tutaj prosze Ibuprom i iść spać. Na mówię wtf bez zobaczenia szyi niczego dajecie tabletkę i się zawijanie jak osoba jest sparaliżowana i nie może samodzielnie się ruszyć? Pojechali. Więc szybko w samochód i do szpitala. Tam kolejka na 8 godzin. Powrót do domu z samego rana telefon do lekarza prywatnego. Wizyta i skierowanie na rezonans magnetyczny w trybie pilnym. Jutro konsultacja wyników. Taki kłębkiem nerwów jeszcze nie bylem w swoim życiu. Trzymajcie kciuki, by nie wyszło nic poważnego. #uk #ambulance
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Intel: ALE SŁUŻBA ZDROWIA W UK JEST CUDOWNA XD NIE ROZUMIEM TYCH CO NARZEKAJĄ XDD

To tak apropos tych wszystkich zachwalaczy brytyjskiej opieki zdrowotnej. Zdrowia dla małżonki, będzie dobrze!
  • Odpowiedz
@Intel w Polsce na gwizdkach byście pojechali do najbliższego SORu, rezonans i tomografia na cito, w ciągu dwóch godzin byście wiedzieli co się dzieje, współczuję i trzymam kciuki. Obstawiam porażenie splotu nerwowego albo problemy z kręgosłupem.
  • Odpowiedz
@Agemaker @Intel Ja w Polsce miałam to samo. Śmieszkujący panowanie z karetki pogotowia. "A po co mamy ją brać do szpitala, zaraz będziemy ją odwozić musieli". A jak ją odwieźli, po kilku dniach w szpitalu, to przywieźli siatę z rzeczami do śmieci(obsrane prześcieradło itd.). Mocno gardzę.
  • Odpowiedz
  • 8
@Agemaker no ja od drugiej strony widziałem.. Mam nadzieję że nigdy już nie będę musiał z pomocy na sorze korzystać. To co widziałem starczy mi na całe życie (σ ͜ʖσ)
  • Odpowiedz