Aktywne Wpisy

Soothsayer +24
Pora na wieczorne oglądanie projektów domów z płaskim dachem

rosen +48
źródło: SCR-20260105-true
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: SCR-20260105-true
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
TL;DR: w umowie mam darmowy dostęp do TIDAL, który został mi odebrany poprzez przypadkowe włączenie... pakietu TIDAL (+ usunięcie mojego dotychczasowego konta i zastąpienie go nowym o takim samym loginie); "nie mamy pańskiego płaszcza [...]"
Historia:
klient z 24m. abonamentem (ok. pół roku do zakończenia umowy)
do tej pory TIDAL używany jedynie z PC; kilka dni temu próba włączenia także na telefonie.
Teraz techniczny problem bo loginem do TIDAL jest numer telefonu a hasło... no właśnie... jakie hasło podałem 1,5 roku temu?
Próba rozwiązania problemu na portalu PLAY24 - usługa jest widoczna ale hasła stamtąd uzykać się nie da.
Szybki google w stylu "tidal w play hasło", tam trafiam na dokument od play z informacją że dane do logowania uzyskujemy wysyłając SMS na numer 678. Uczyniłem to i sukces - udało się uzyskać hasło i zalogować się na telefonie.
Co się okazało po czasie? Aktywowałem niniejszym usługę TIDAL za 19.99/mies, która WYŁĄCZYŁA moją darmową i nie da się już tego naprawić.
KURTYNA
@play_polska - zapraszam do ustosunkowanie się do faktu "obrabowania" klienta z usługi która mu się należy i odesłania go z kwitkiem
#oszukujo #play #lte #tidal
źródło: comment_hmFBHWJLodu31jK3EwVxBcllt4pI1fgs.jpg
PobierzJak widać - mogą sobie zabrać dowolny element i już ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@play_polska
@play_polska:
Swoją drogą jaka piękna pułapka: gdy chcesz zrobić coś na swoją korzyść to jest tysiące pytań i potwierdzeń (np. Uwaga, na ten numer jest już zarejestrowane konto) a tutaj system zaprojektowany tak że
BEZ żadnego ostrzeżenia kasuje aktualne konto ze wszystkimi danymi i zakłada nowe. no paranoja
ten rodzaj mentalności chyba nigdy nie wyginie wśród polaków. HURR BO JA OD URODZENIA W PLEJU DURR MNIE SIĘ NALEŻY XD i jeszcze to straszenie końcem umowy za pół roku, no piękne combo xD
typie, no spoko spoko - wszyscy już wiemy że jesteś kolejnym etapem ewolucji xD
nie, nie wierzę w uczciwość/przyzwoitość ani w to że rzewne wywody o tym że klient używa produktu już 3 pokolenie cokolwiek zmienią/
napisałem dla userów tego portalu o 24m i ok pol roku do konca zeby narysować tło sytuacji. przez 1.5 roku nazbierasz sobie danych w TIDAL/Spotify etc. tak czy nie?
źródło: comment_enV6MW7YUcgZXKWAoo6jqIqCWhKi9HCT.jpg
Pobierzale nie wylewaj na mnie swoich projekcji.
to tylko tytuł historii typie xD
projekcje? czyje?! - ty pochwaliłeś się że użerasz się z klientami, zrobiłeś mi psychoanalizę, zdiagnozowałeś syndrom sztokholmski i ciul wie co jeszcze. w napisanym w 3min poście o tidalu... LOL skutecznie ukradłeś mój czas trollu
odniosłem się do doświadczenia z przeszłości, które jest cenne w toczeniu beki z takich ludzi jak ty.
źródło: comment_vb3kYcgTVyeX13zwgalreN5IS16NRVPJ.jpg
Pobierz