Aktywne Wpisy

Snowflake_ +23
Jakie szanse na znalezienie mężczyzny, który spełnia poniższe wymagania ma kobieta 30-letnia, raczej urodziwa (7-8/10):
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
1. Facet bez rozwodu, byłej żony, dzieci na koncie.
2. Max 35 lat.
3. Wysoki, przystojny, ubierający się modnie. Dobrze by było, żeby był wysportowany, ale samo zadbanie i brak brzucha też wystarczy.
4. Żadnych zakoli, braku uzębienia itp.
Jakie szanse na znalezienie faceta z w/w wymaganiami?
- <10% 80.5% (2125)
- 11%-30% 9.8% (259)
- 31%-50% 2.9% (77)
- 51%-70% 6.8% (180)

RenkaRenkeMyje +84
źródło: 1000031394
Pobierz

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @belfrzyca @mannoroth @KubIT @mackiy @Vadzior @toodrunktofuck @magdagessler @mindrape @kampaaa @Memovo @Furion @DeusVultV @helga-von-klusken @gruss_di @Merli20 @ostnor @Inszallah @Sanglier1827 @Noniusz @
Nie rezygnuj z bycia dziennikarzem. :)
Jak wyzdrowiejesz to pomysl o napisaniu książki, felietonow.
Czekamy na wpisy.
PS. Sama jestem w trakcie psychoterapii u psychologa. Oddam wszystkie pieniądze za to żeby być zdrowym Mirkiem
@mirekzwirek8: On ma racje. Chociaz milo sobie poczytac, chociaz twoje wpisy moga komus pomoc na mirko - to strasznie naduzywasz zaufania wspolpacjentow, nawet jesli nie ujawniasz ich personaliow. Wyobraz sobie jaka awantura bedzie jak to wyjdzie na jaw
@mirekzwirek8 Zarejestrowałem się tylko po to by Ci powiedzieć żeby przestać to pisać. Opiszesz jeszcze jeden dzień to wysyłam te Twoje wpisy do IPiNu i mam nadzieje że cię wyrzucą stamtąd.
Człowiek idzie do szpitala się leczyć a przyjdzie taki debil i "zdaje relacje z leczenia" a opisuje jakieś relacje między pacjentami jeszcze w taki sposób....
Nie wyjdziesz w ten sposób ze swojego s----------a...
Komentarz usunięty przez moderatora