Aktywne Wpisy

maikeleleq +15
Strigiformesman +192
Ale zesrańsko przed referendum w krakowie. Mieszkam pół kraju dalej, a mimo to na facebooku co chwila mi się wyswietlają wpisy jakichś obcych ludzi apelującyc zeby nie brac udziału w tym referendum #sct #krakow #miszalski #referendum

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @belfrzyca @mannoroth @KubIT @mackiy @Vadzior @toodrunktofuck @magdagessler @mindrape @kampaaa @Memovo @Furion @DeusVultV @helga-von-klusken @gruss_di @Merli20 @ostnor @Inszallah @Sanglier1827 @Noniusz @
Nie rezygnuj z bycia dziennikarzem. :)
Jak wyzdrowiejesz to pomysl o napisaniu książki, felietonow.
Czekamy na wpisy.
PS. Sama jestem w trakcie psychoterapii u psychologa. Oddam wszystkie pieniądze za to żeby być zdrowym Mirkiem
@mirekzwirek8: On ma racje. Chociaz milo sobie poczytac, chociaz twoje wpisy moga komus pomoc na mirko - to strasznie naduzywasz zaufania wspolpacjentow, nawet jesli nie ujawniasz ich personaliow. Wyobraz sobie jaka awantura bedzie jak to wyjdzie na jaw
@mirekzwirek8 Zarejestrowałem się tylko po to by Ci powiedzieć żeby przestać to pisać. Opiszesz jeszcze jeden dzień to wysyłam te Twoje wpisy do IPiNu i mam nadzieje że cię wyrzucą stamtąd.
Człowiek idzie do szpitala się leczyć a przyjdzie taki debil i "zdaje relacje z leczenia" a opisuje jakieś relacje między pacjentami jeszcze w taki sposób....
Nie wyjdziesz w ten sposób ze swojego s----------a...
Komentarz usunięty przez moderatora