Wpis z mikrobloga

Wołam przez MirkoListy plusujących ten wpis (188)

Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen

Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen

! @belfrzyca @mannoroth @KubIT @mackiy @Vadzior @toodrunktofuck @magdagessler @mindrape @kampaaa @Memovo @Furion @DeusVultV @helga-von-klusken @gruss_di @Merli20 @ostnor @Inszallah @Sanglier1827 @Noniusz @
  • Odpowiedz
Cześć. Bardzo lubię czytać Twoje wpisy. Nie jeden z nas ma pewne problemy ze sobą.
Nie rezygnuj z bycia dziennikarzem. :)
Jak wyzdrowiejesz to pomysl o napisaniu książki, felietonow.
Czekamy na wpisy.
PS. Sama jestem w trakcie psychoterapii u psychologa. Oddam wszystkie pieniądze za to żeby być zdrowym Mirkiem
  • Odpowiedz
@mirekzwirek8: Stary, co ty robisz?! O ile wiem to w IPiNie podpisuje się regulamin i tam jest podpunkt, aby nie "wynosić informacji z terapii osobom trzecim" Tworzymy społeczność która ma ufać sobie- a ty robisz z siebie "gwiazdę wykopu"... Jak to usprawiedliwisz? Jak ktoś się dowie- to jesteś na wylocie...
  • Odpowiedz
Stary, co ty robisz?! O ile wiem to w IPiNie podpisuje się regulamin i tam jest podpunkt, aby nie "wynosić informacji z terapii osobom trzecim" Tworzymy społeczność która ma ufać sobie [...]

@mirekzwirek8: On ma racje. Chociaz milo sobie poczytac, chociaz twoje wpisy moga komus pomoc na mirko - to strasznie naduzywasz zaufania wspolpacjentow, nawet jesli nie ujawniasz ich personaliow. Wyobraz sobie jaka awantura bedzie jak to wyjdzie na jaw
  • Odpowiedz
@UNTZx3: Dokładnie

@mirekzwirek8 Zarejestrowałem się tylko po to by Ci powiedzieć żeby przestać to pisać. Opiszesz jeszcze jeden dzień to wysyłam te Twoje wpisy do IPiNu i mam nadzieje że cię wyrzucą stamtąd.

Człowiek idzie do szpitala się leczyć a przyjdzie taki debil i "zdaje relacje z leczenia" a opisuje jakieś relacje między pacjentami jeszcze w taki sposób....

Nie wyjdziesz w ten sposób ze swojego s----------a...
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@the_nightfly: czy nikomu to nie wiem, skoro on ma wykop to ktoś inny z terapii też może to czytać. Teraz sobie wyobraź że na terapii się jakoś uzewnętrzniasz z negatywnych wspomnień a wieczorem to czytasz w gorących. A jeśli to fikcja i op się lubi spełniać literacko to jest dużo innych kierunków
  • Odpowiedz
@the_nightfly: To jest tak gówniarskie myślenie, że ja cię nie mogę... "Nie podaje szczegółów..." To jest miejsce gdzie odpowiednie warunki mają być spełnione, jak się trafia typ "co opisuje wszystko na wykopie"- powinien zostać usunięty. Konsekwencją tych wpisów, może być to że osoby które mają problem z wychodzeniem do ludzi (zamkną się w sobie jeszcze bardziej)- jak natrafią na to... Aż dziw, że nikt mu uwagi nie zwrócił... Jak chce
  • Odpowiedz