Wpis z mikrobloga

Wykop to coraz gorsze miejsce. Zastanawiam się, @m__b, czy nie wstyd Ci trzymać tu tych wszystkich pisowskich trollów. Rozumiem, że za tym idą pieniądze na rozwój portalu, ale czy to moralne?

#protest #wykop
  • 81
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KRISSVector: Mnie zastanawia, kiedy reklamodawcy się zorientują, na jakim portalu wiszą im displaye. Albo może prościej. Plany mediowe układają często ludzie w agencjach reklamowych, a w nich raczej w większości pracują „lewacy”. Reszta mediowców siedzi w domach mediowych. Ciekawe, jaki status ma tam wykop. I ciekawe, czy ci mediowcy wiedzą, jakie tu treści się pałętają.
  • Odpowiedz
@KRISSVector: przejrzałem z ostatniej godziny bo dalej mi się nie chce i nic nie widzę. Jesteśmy na portalu ze śmiesznymi obrazkami na którym wyśmiewa się praktycznie wszystkie sytuacja o których jest głośno nie zależnie kogo wyśmiewają
  • Odpowiedz
Mnie zastanawia, kiedy reklamodawcy się zorientują, na jakim portalu wiszą im displaye. Albo może prościej. Plany mediowe układają często ludzie w agencjach reklamowych, a w nich raczej w większości pracują „lewacy”. Reszta mediowców siedzi w domach mediowych. Ciekawe, jaki status ma tam wykop. I ciekawe, czy ci mediowcy wiedzą, jakie tu treści się pałętają.

@noitakto: wejdź bez adblocka to się dowiesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) te
  • Odpowiedz