Wpis z mikrobloga

@PlayTheGame: Mam playlistę, zbieranina dynamicznych, podtrzymujących w postanowieniu kawałków :) Ogólnie rzecz ujmując źle mi się biegało, jak zawsze leciały w tej samej kolejności to wrzuciłem je do oddzielnego folderu i daję shuffle. Jak chcesz to coś zarzucę.
  • Odpowiedz
@PlayTheGame: Ostatnio świetnie mi się biega przy elektronice. Danger, Pendulum, The Prodigy, Crystal Castles, The Chemical Brothers, Combichrist. A jak się znudzę to zarzucam Franza Ferdinanda tak dla odmiany, bardzo rytmiczne i przyjemne. :)
  • Odpowiedz
@Akkarin: Ciekawy zestaw. Kilka utworów znam i również "używam" do biegania m.in. legendarny już Fort Minor czy Survivor. Dzięki za wstawkę, coś na 100% wykorzystam :D

osobny plus za Two Steps From Hell.
  • Odpowiedz
@PlayTheGame: Wrzuć swoje kawałki (możesz pominąć te które już podlinkowałem) to może przy pomocy innych uda się stworzyć coś na kształt "biegowej listy przebojów" @exile @blackvanilla - zachęcam do podania konkretnych linków swoich kawałków :)

Two Steps from Hell - odkryłem dosłownie kilkanaście dni temu :)
  • Odpowiedz
@Akkarin: Czytałem, że wspomniałeś o Two Steps From Hell - mam ich (chyba) kompletną kolekcję, do tego polecam Ci także Audiomachine i X Ray Dog. Ich kolekcje także posiadam. Po prostu mistrzostwo.
  • Odpowiedz
@exile: Dzięki za podsunięcie Audiomachine i X Ray Dog. O ile, jak wspomniałem wcześniej, na co dzień słucham innej muzyki, to taki gatunek bardzo mi leży do biegania. @blackvanilla - serdecznie dziękuje za przypomnienie mi o Blur. Piosenkę katowałem 15 lat temu przy okazji gry komputerowej (FIFA 98), gdzie występowała jako soundtrack. Po prostu wspomnień czar.

Ogólnie to stworzyła się całkiem niezła lista, o wiele dłuższa niż jestem w
  • Odpowiedz
@Akkarin: Nie ma sprawy, jak już przesłuchasz wszystko (jakieś 3 miesiące codziennie po kilka godzin i dasz radę ;) ) od w/w wykonawców to podrzucę coś jeszcze :D Ja także uwielbiam biegać przy tym

P.S. Pozwolę sobie rzucić jednym linkiem

e.....e - @Akkarin: Nie ma sprawy, jak już przesłuchasz wszystko (jakieś 3 miesiące c...
  • Odpowiedz