Aktywne Wpisy

Bill_Kilgore +1086
źródło: 1000059447
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Jak poradzić sobie z problemami w związku z osobą chorującą na nerwicę? Ⓘ
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem
Cześć, od roku jestem w związku z dziewczyną, ma 22 lata, ona choruje na nerwicę lękową.
Mieszka w jednym mieszkaniu w bloku z rodzicami i dziadkami, dowiedziałem się o tym po kilku miesiącach związku. Jej rodzice mają kasę na własne mieszkanie, a z tego co wiem jej ojciec kiedyś nalegał na kupno mieszkania, jej mama nigdy się nie wyprowadziła.
Problem

#e36 #bmw #elektronika #arduino #esp32 #tuning #programowanie
@dktr: to już praktycznie jest ;) Dane są na karcie SD a 8gb wystarczy na sporo sporo, potem sobie można przyjść i zgrać przez neta. Work in progress ;)
Co do
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ogólnie na moje to espressif zrobił rewolucję w elektronice.
Co do synchro automatycznego - oczywiście jest to w planach, muszę ogarnąć API jakiegoś clouda albo swojego stworzyć. Swoją drogą @DOgi miał mi coś robić ale nie wiem jak mu idzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Testy testy testy :D
@dktr: napiszesz coś więcej? Nie podważam, nie siedzę w tym, z ciekawości pytam, co takiego fajnego wymyślili :)