Aktywne Wpisy

wjkp +3
#kiciochpyta #niebieskiepaski #rozowepaski
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?
Pytanie do męskiej części wykopu, (bo często słyszałem o tym) czy to prawda że pierścionek zaręczynowy powinien kosztować tyle, co trzykrotność miesięcznej pensji mężczyzny?

wfyokyga +22
Mnie r---------a że niemcy pod koniec wojny, mieli już celowniki optyczne i noktowizyjne.
źródło: temp_file1727008429886548071
Pobierz

he he he dobrze to wykombinowałem mireczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#neet #urzadpracy
no i oczywiście muszę chodzić na rozmowy i tak prowadzić rozmowę aby mi przyklepali że mnie nie chcą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Generalnie wydaje sie ze tylko zalezy od szczescia i od twojego pupu moze :P no i jak sie wyrejestrujesz to masz jeszcze 30 dni ubezpieczenia
Mam parę dolegliwości zdrowotnych i można ponarzekać na to i na tamto. Zależy jaki urzędnik ci się trafi.
Albo mówisz że starasz się wejść w jakąś branżę i chodzisz na rozmowy itd i tak ściemniasz przez parę miesięcy
Aż mnie ciarki przechodzą, poczułem nawet smród tego magazynu, chyba się zrzygam....
A jak tam orka w pyszne.pl? przez chwilę myślałem że już opuściłeś tag na dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
NFZ ciągle potwierdza moje prawo do świadczeń.
Raz do mnie zadzwonili z PUP, jak jeszcze nie zdążył dotrzeć list i nieświadomy
@JanTheMan: Ten art. 33 ust. 4 pkt 6 jest nadal w takim kształcie. W PUP nie mogą odmówić pozbawienia statusu osoby bezrobotnej, cytat z wyroku:
Wniosek zawierający oświadczenie o rezygnacji ze statusu bezrobotnego wywołuje skutki w zakresie prawa procesowego, gdyż nakłada na organ obowiązek wydania decyzji uwzględniającej
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora