Aktywne Wpisy

michalxd21 +13
Się dziwicie że k---a mecze są anty-europa, przecież od dawna wiadomo że dla europejskich klubów i ogólnie piłeczki Europa jest chyba jedynie ważniejsza od Afryki. W europie nikogo nie trzeba zachęcać do kopania, oglądania czy kupowania koszulek więc pod nas nikt nie musi skakać a rynek amerykański czy azjatycki - o panie, kup koszulkę a my już klękamy i rozpinamy ci rozporek! Tournee przed sezonem po USA? Jak najbardziej! Koszulki specjalnie wypuszczone
źródło: image
Pobierz
kutasoglu +14
Tak szczerze, to mnie zajebiście wymęczyła ta faza grupowa. Mało ciekawych meczy, gówniane pory, większość meczów o pietruszkę, bo jeszcze 8 drużyn z trzeciego miejsca wchodzi. Ostatnia kolejka zamiast być na żyletki, to niektórzy maja wyjebongo jak Norwedzy. Nie ma nawet walki o miejsce pierwsze w grupie, bo niekoniecznie drabinka ratuje.
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa
Nie wiem. Może tylko ja tak mam, ale dla mnie fazy grupowe to było zawsze takie święto mistrzostw. Dwa zespoły odpadają, dwa

W sumie tak dla siebie se otwieram ten dzienniczek, bo jednak bede miala presje ze tu ludzie patrzo wiec strace twarz i dostanie mi sie po dupie jak p--------e to wszystko xD
Do rzeczy… fotki obecnej sylwetki wstawie jutro moze bo dzis juz leze w cieplutkim lozeczku i nie chce mi sie wstawac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do rzeczy, obecne parametry:
Wzrost: 168 cm
Waga: 71 kg
Talia: 84 cm
Docelowo: waga 64 kg lub talia 75 cm.
Zaczelam treningi jakos 6 grudnia, 3 razy w tygodniu. Seria interwałów + trening siłowy FBW. Ok godzinka.
Jesli chodzi o to co wczesniej robilam, to w tym roku udalo mi sie w 3 mies. zgubic 3kg, ale wszystko to wrocilo w 1,5 mies. gdy musialam zamieszkac z rodzicami, bo mi sie wlacza tryb w----------a bez opamietania jak u nich jestem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Dieta obecnie: catering dietetyczny 1500 kcal pon-pią - w weekend rozsadne ilosci zwyklego jedzenia - a to schabowy, rosolek, czasem jakies ciacho, kebs, ogolnie tak zeby nie chodzic glodnym ale zeby nie w--------c 2x tyle co w tygodniu.
W pon. zamiast normalnego treningu poszlam na zajecia z kalisteniki za namowa kolegi - to byly moje pierwsze zajecia wiec zrobilam moze 1/3 tego co sie tam robi, jutro tez sie tam wybieram bo spodobalo mi sie a i trener bardzo spoko gosc.
To chyba tyle, dziekuje za uwage, prosze o trzymanie kciukow - bede bardzo wdzieczna (。◕‿‿◕。)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Kebsy zamawiam mini, a u rodzicow jem schabowego bez rosołku, bez ziemniaczkow - sam schabik i warzywka. Potrafie oszacowac ile co ma kalorii - gdy przykladowo zjem burgera 700 kcal
Jaka nadwaga przy 64kg jak to daje bmi 22 czyli mase prawidlowa xDDDD
Na razie sie nie odchudzasz tylko tyjesz i narzekasz, ze deficyt kaloryczny nie dziala, uzyskac podobna ilosc z cwiczen jest jeszcze trudniej.
Myslalem, ze odchudza sie zeby faktycznie osiagnac efekty, zadbac o zdrowie i samopoczucie, zamiast wmawiac sobie falszywe liczenie kalorii czy twierdzenie, ze nadwaga to zdrowa sylwetka.
To ty masz problem z zrzuceniem wagi, masz chroniczna nadwage czyli caly czas sie przejadasz skoro utrzymujesz wage, ani swiat ani prawa fizyki sie na ciebie nie uwziely tylko twoj brak kontroli