Aktywne Wpisy
mickpl +789
Uwaga, achtung, alarm XD
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
Dynamiczny Mariusz, którego inwestycyjną przygodę obserwuję zrobił kolejny ruch. Przypominam: zakup w wakacje za 900k, próba sprzedaży za 1,2 mln, chętnych brak, oferta wynajmu za 7k, chętnych brak, próba wynajmu za 4,5k, dalej chętnych brak, w marcu dopisane do oferty OKAZJA.
Teraz wróciło na sprzedaż. Za prawie 1,4 mln, mariusz się nie chrzani.
Nikogo to nie interesuje, więc poinformuję o kolejnych ruchach XD
#nieruchomosci #natropieflipperow #dynamicznemariusze
R_O_T_T_E_N +219
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#pizza #gotujzwykopem
Wyciągnąłem z notatek :)
PARAMETRY CIASTA
- ilość kulek: 15
- waga kulki: 250 g
- hydracja: 60%
Poolish:
300g mąki
300g wody
5g drożdży
5g miodu
1h w TO,
24h w TK
Blok: POTRZEBNE SKŁADNIKI
- Poolish
- mąka Caputo Pizzeria: 2001 g
- woda: 1080 g
- sól: 69 g
CZASY WYRASTANIA
- czas
Pizza piecze się około 60-90s.
Według mnie różnica jest bardzo duża. Długo piekłem na normalnym piekarniku. Pizza wychodzi zdecydowanie inna. Obstawiam, że to przez