Aktywne Wpisy
p0melo +15
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +124
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Są marchewki, trochę jabłek i bananów. Winogrona, fasola, awokado, papryka, grejpfrut, borówki, arbuz, gdzieś cytryna się przewinęła, sałata, śliwka, seler naciowy i pomidorki koktajlowe.
Trochę za późno wyjechaliśmy i w większości przegrzebane wszystko.
#freeganizm #skipowanie
źródło: comment_1651976799siI4jysljU5ikz8d1Ox8B9.jpg
PobierzNajlepsze w tym jest to, że te rzeczy wyglądają zupełnie normalnie. Nie mają pleśni, nie są zepsute ani nie mają wgniotek.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Byłem kilka razy na skipach, ale nic nie znalazłem. Może to przez to, że to sklepy na środku osiedla, ale długo czekałem w oddali i nie widziałem żeby wystawiali. Czytając takie relacje mam wrażenie,
Ja nigdy nie miałem odwagi zrobić czegoś takiego, ale branie za friko dobrego żarcia to piękna i godna pochwały inicjatywa. Z owoców i warzyw ryzyko