Aktywne Wpisy

wirek9111 +9
#biedronka wczoraj byłem w biedrze pierwszy raz od dawien dawno i dorwałem się pomarańczy w promocji. Jakież to miałem zdziwienie kiedy okazało się przy kasie, że w sumie nie rozumiem cenówki. Stąd mam pytanie do Was: jaką cenę zapłacicie w kasie za 5kg pimarańczy jeśli macie kartę moja biedronka?
źródło: IMG_9649
Pobierz
nowszyja +139
Kolejna sobota bez możliwości pospania dłużej, bo od wczesnych godzin porannych ujadanie kundli za oknami. Czasami czuję się jakbym mieszkał w schronisku dla zwierząt. Psierdolnieci to największa patologia w polskich miastach. Nie pamiętam kiedy ostatnio słyszałem płacz dziecka, za to ujadanie psów bez przerwy. Psiarze to banda egoistów, którzy zatruwają życie wszystkim dookoła, a dodatkowo zasyfiają polskie miasta.
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta
#psiarze #psierdolnieci #polska #patologiazmiasta

Cena nówki kosmiczna, używek brak :/
#odchudzanie #czytajzwykopem #dieta #mikrokoksy #bebech #zdroweodzywianie
Jestem ciekaw co #b-------------c mają tu do powiedzenia. Kto pyta nie błądzi ;)
źródło: comment_1669393893ihsJvVc43W6ffJV1QpzO8c.jpg
PobierzA kazda ksiazka, ktora mowi o jakiejs metodzie odchudzania lepszej i skuteczniejszej niz inne, to scam, bo jedyna metoda to ujemny bilans kaloryczny. Mozesz sobie poszukac informacji o zapotrzebowaniu na
@hesuss: chodzi o kontrolę łaknienia na i po redukcji. Różnymi metodami można zmniejszyć głód podczas redukcji.
@Vaclav: po minucie w google widzę, że modne combo, keto + IF xD.
@IntruderXXL: to jak z tajemnicą treningu siłowego: podnoś ciężary. Niby proste, ale laik będzie potrzebował trochę więcej szczegółów :-).