@laza: Jakiś czas temu widziałem gościa na hulajnodze elektrycznej na wylotówce z Lublina. Tak samo lewy pas, skrajnie przy krawędzi jezdni z tym, że ten ma przynajmniej kamizelkę xD
@Scybulko: Jak to jakiś dziadek na startej damce jest ale zjeb już musi swoje projekcje uskuteczniać xD obcisłą to ty masz czaszkę bo ci krew do mózgu nie dociera
@Baczy: no nie jest ekspresówka ale tak jak wspomniałeś węzeł przy ekspresowce, ale co nie zmienia faktu, że obok jest droga boczna, którą można sobie bezpiecznie przejechać.
@laza: nie odmawiam rowerzyście biedy umysłowej, ale wygląda to zupełnie inaczej, jeśli weźmie się pod uwagę, że:
1) informacja o ekspresówce jest z doopy - DK 74 to nie ekspresówka, jeśli myślisz że coś jest ekspresówką tylko dlatego, że ma pas rozdzielający i dużo pasów do jazdy, to może to być sygnał, że nie jesteś najwłaściwszą osobą do wytykania przepisów innym, 2) pas którym się porusza rowerzysta to JEDYNY pas wyznaczony do
@MZ23: to jest zwykła krajówka nr 74. Wielokrotnie sam rowerem po takich węzłach jeździłem i nigdy mnie policja nie zatrzymała choć też i mijała. @szejsetdwajsciaczy dobrze prawi. Konkrety które mają miejsce.
@MZ23: Zgadzam się oraz z @szejsetdwajsciaczy ładnie napisałeś "nie odmawiam rowerzyście biedy umysłowej" i tutaj powinien być koniec. Nie mniej jednak doceniam trud włożony w znalezienie odcinka drogi.
#rower #samochody #kielce
źródło: comment_1672260826FZjbQGUtq9J8z4yUBeW1eI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Po rozjazdach robi się normalna droga numer 74 z eleganckimi poboczami.
Najlepiej kręcić aferę ze zdjęcia bez wiedzy gdzie to jest.
1) informacja o ekspresówce jest z doopy - DK 74 to nie ekspresówka, jeśli myślisz że coś jest ekspresówką tylko dlatego, że ma pas rozdzielający i dużo pasów do jazdy, to może to być sygnał, że nie jesteś najwłaściwszą osobą do wytykania przepisów innym,
2) pas którym się porusza rowerzysta to JEDYNY pas wyznaczony do
@MZ23: Widzisz, a może dla rowerzysty to taki typ drogi, na której nie powinien się znaleźć tir? I obaj mają dokładnie taką samą rację.