@Julka_ACAB_BLM: lol, ale to jest cringe jak laski się skarżą w socialach na takie fakty. Pewno w głowach niektórych już kiełkuje chytry plan że trzeb zabronić facetom związków z dziewczynami młodszymi niż 5 lat. Niestety potem następuje mindfuck jak pomyślą że ten manager w korpo do którego się ślinią jest starszy o lat dziesięć( ͡°͜ʖ͡°)
@siedze_w_samych_gaciach: w głowach wielu z nich po osiągnięciu pewnego wieku zaczyna kiełkować taki plan. Są już stare i "chad" się juz nimi nie interesuje tak jak to robił gdy były młodsze, więc wg nich należy zakazać tego co same robiły kilka lat wcześniej
@Julka_ACAB_BLM: W sumie to takie przykre że laski się ocenia po wyglądzie a po 30stce pesel im wskakuje na grubo często, próbują to tapetą zakryć ale potem nagle wskakuje 40 i jest równia pochyła. Faceci mają w tej kwestii lepiej no i ich tez ocenia się po statusie.
Pewno w głowach niektórych już kiełkuje chytry plan że trzeb zabronić facetom związków z dziewczynami młodszymi niż 5 lat.
@siedze_w_samych_gaciach: ale tylko jak mają >25 bo wcześniej to same chętnie wskakują na kutasy starszych. Bo przecież fajnie się w licbazie wozić furką starszego chłopa, chodzić do restauracji i tak dalej. Idealnym przykładem takiej kobiety jest ten dzik co prowadzi te programy śniadaniowe w tvn.
@siedze_w_samych_gaciach: wpisz sobie dzik z tvn w google xd Sam to musiałem zrobić i aż jebłem bo jest od razu w wynikach xd A chodzi o dorote wellman
@Julka_ACAB_BLM: laski są odklejone pod względem wiekowym, ja jak miałem 22 lata i spotykałem się z 18 to typiara z pracy mówiła, że to przecież jeszcze dziecko ale jakoś nie przeszkadzał jej fakt spotykania się z typem po 30, kiedy ona miała 21 XDD
@Julka_ACAB_BLM: jeżeli zostawił normalną dziewczynę dla młodszej tylko ze względu na wiek tej młodszej, a nie tego, że jego ex to toksyczna pinda, to ten niebieski jest śmieciem.
@siedze_w_samych_gaciach: A to już nie jest prawnie zakazane czasem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@siedze_w_samych_gaciach: ale tylko jak mają >25 bo wcześniej to same chętnie wskakują na kutasy starszych. Bo przecież fajnie się w licbazie wozić furką starszego chłopa, chodzić do restauracji i tak dalej.
Idealnym przykładem takiej kobiety jest ten dzik co prowadzi te programy śniadaniowe w tvn.
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1673519424dJ5d3qjqutQmqlSFSLlWPy.jpg
Pobierz@tygry: w tym przypadku mentalnie już tak, skoro dwudziestolatka jest dla niej dzieckiem xD
Komentarz usunięty przez autora