Wpis z mikrobloga

Oglądnij filmiki jak to się robi poprawnie, a potem spróbuj kilka razy w domu. Kiedyś to robiłeś, więc bardziej kwestia przypomnienia niż nauki od początku, pewnie jakieś odruchy znów się aktywują po paru razach.
M4rcinS - Oglądnij filmiki jak to się robi poprawnie, a potem spróbuj kilka razy w do...
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Cześć Mirosławy. Kupiłem nie dawno mieszkanie w którym zdemontowana została instalacja gazowa i zamiast tego jest płyta indukcyjna. Niestety, instalacja elektryczna nie jest przygotowana pod płytę (1-faza, 1 obwód na kuchnie) nie chce robić generalnego remontu z ciągnięciem nowych przewodów, bruzdowaniem, etc,. PYTANIE. Ile może kosztować położenie nowych rur gazowych do kuchni od licznika (+- 5-7m rury) oraz ponowny montaż licznika i odbiór? Czy jest sens? Całe życie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @gorzki99

"@LudzieToDebile: No i czego nie roumiesz? Jakos wpierdzeilanie sniadania upierdzialonymi lapami nie zrobilo mi nic zlego. Przez 9 lat.
Jak mam to odniesc do covida? ktory trwal 2 lata? jakby trwal 9 lat to moglbym porownac. Ale nie moge. A w szczegolnosci o covida pytasz."

Więc tak czytam od dluższego czasu twoje wypociny ale po przeczytaniu tego czas na komentarz . Pomijając fakt ze byleś już tutaj zablokowany (dziwię
  • Odpowiedz
śmiem twierdzić że jesteś starym kawaleram którego cale życie to wykop. Przychodzisz z pracy (jak ją woguje posiadasz) walisz browary i siedzisz tutaj. Co do czystości to ludzi z takim podejściem można spotkać jedynie w ośrodku dla bezdomnych.

@mirko_anonim: hmm nie ogarniam mikroanonima bo mam tu konto 15 lat a pierwszy raz pisze (jakbym nie zostal zawolany to bym nie pisal. Nawet nie wiem czy odpowiadam temu co wolal - jakies
  • Odpowiedz
@LudzieToDebile: A to przepraszam. Totalnie nie mam pojecia o co tu chodzi i jak sie tu poruszac.
Mam nadzieje ze dotrze do autora i sie dowiem jak doszedl do swoich wnioskow po tym ze trza bylo jesc sniadanie uwalonymi recoma (albo nie jesc wcale)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wykształcony-opiekun-31: miras anonim w normie widzę

-normalne pytanie to odzew maks pięciu oszołomów bez jednej merytorycznej odpowiedzi
-dosłownie g0wniany bait i dziewiętnaście osób się zlatuje

( ͡°
  • Odpowiedz