Aktywne Wpisy

Tranq +58
byłem w fajnych miejscach, robiłem fajne rzeczy, nocowałem z fajnymi pannami, ale nic nie sprawia większej radości niż to:
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
#wygryw #chadowezycie #czujedobrzeczlowiek
źródło: image
Pobierz
pepedros +214
Wierzę, że będę miał zaszczyt przejęcia Kuby - oświadczył prezydent USA Donald Trump. W jego opinii jest to "upadły" kraj, który nie posiada "niczego" poza pięknym krajobrazem i wspaniałymi ludźmi. - Myślę, że mogę zrobić z nią, co chcę - dodał amerykański polityk.
Jemu to wiecznie mało :D
https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-bede-mial-zaszczyt-trump-wskazuje-kolejny-cel-mowi-o-wyzwole,nId,22656555
#gielda

Czy w #terespol można liczyć na miła panią?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
#urzadpracy #praca #pup #neet
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
"@LudzieToDebile: No i czego nie roumiesz? Jakos wpierdzeilanie sniadania upierdzialonymi lapami nie zrobilo mi nic zlego. Przez 9 lat.
Jak mam to odniesc do covida? ktory trwal 2 lata? jakby trwal 9 lat to moglbym porownac. Ale nie moge. A w szczegolnosci o covida pytasz."
Więc tak czytam od dluższego czasu twoje wypociny ale po przeczytaniu tego czas na komentarz . Pomijając fakt ze byleś już tutaj zablokowany (dziwię
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: hmm nie ogarniam mikroanonima bo mam tu konto 15 lat a pierwszy raz pisze (jakbym nie zostal zawolany to bym nie pisal. Nawet nie wiem czy odpowiadam temu co wolal - jakies
Mam nadzieje ze dotrze do autora i sie dowiem jak doszedl do swoich wnioskow po tym ze trza bylo jesc sniadanie uwalonymi recoma (albo nie jesc wcale)
-normalne pytanie to odzew maks pięciu oszołomów bez jednej merytorycznej odpowiedzi
-dosłownie g0wniany bait i dziewiętnaście osób się zlatuje
( ͡°