✨️ Obserwuj #mirkoanonim Spotkał się ktoś z przejściem całego zespołu do innej firmy? Gdzie szukać takich ofert?Mam w zespole kilka osób z expem ~5 lat którzy dobrze ogarniają, a zarabiają niewiele więcej niż obecni stażyści xD, management także ogarnął, że skoro nie chodzili tyle lat po podwyżki, to nie trzeba im dawać. Bardzo dobrze mi się z nimi pracuje dlatego myślałem o takim transferze.
Idź do innej firmy i ściągaj jak jest system poleceń, mam kilu znajomych i osoby z rodziny które tak notorycznie robiły i traktowały to jako źródło dod dochodu :)
@Rudz1elec: Powiedziałbym że większość. Dokumentacje poczytać, stackoverflow czy tekst w translatorze zbudować to każdy kozaczek potrafi. W pełni pewny swojej wiedzy nabytej w LO na lekcjach angielskiego, maturze, Netflixie czy gierkach. A jak trafia do firmy z kapitałem zagranicznym i ma spotkania ze stakeholderem po angielsku zaczyna się dukanie "tak, nie, tu, ja, praca, ok ok?". Normalna rzecz do wyrobienia w boju, wiadomo, ale
Spotkał się ktoś z przejściem całego zespołu do innej firmy? Gdzie szukać takich ofert?Mam w zespole kilka osób z expem ~5 lat którzy dobrze ogarniają, a zarabiają niewiele więcej niż obecni stażyści xD, management także ogarnął, że skoro nie chodzili tyle lat po podwyżki, to nie trzeba im dawać. Bardzo dobrze mi się z nimi pracuje dlatego myślałem o takim transferze.
#programowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Rudz1elec: Powiedziałbym że większość. Dokumentacje poczytać, stackoverflow czy tekst w translatorze zbudować to każdy kozaczek potrafi. W pełni pewny swojej wiedzy nabytej w LO na lekcjach angielskiego, maturze, Netflixie czy gierkach. A jak trafia do firmy z kapitałem zagranicznym i ma spotkania ze stakeholderem po angielsku zaczyna się dukanie "tak, nie, tu, ja, praca, ok ok?". Normalna rzecz do wyrobienia w boju, wiadomo, ale