Aktywne Wpisy

chciejstwo +242
Dzień dobry. Proszę o odrobinę wsparcia. Mimo młodego wieku - dobre 12 lat stracone na to świństwo. Straciłem pracę, partnerkę, wszystko co miało barwy stało się czarno białe.
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
Pojedyńcze strzały i próby zaprzestania nie pomogły.
Aktualnie wspieram się Anticolem, mam wsparcie terapeuty, wczoraj byłem pierwszy raz na mityngu AA - z pewnością nie ostatni - słucham podcastów, znalazłem nową zajawkę którą wypełniam głowę, zacząłem spacerować.
Dziś
źródło: 1000019297
Pobierz
DoktorMorela +30
Eksperci:poród drogami natury jest lepszy
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
Badania:poród drogami natury niesie mniejsze ryzyko i powikłan niz cesarskie cięcie
Konsensus:cięcie cesarskie jest zabiegiem ratunkowym
Tymczasem polki: zesransko
Ja wiem lepiej,cesarka na zyczenie, a bo koleżance matki siostry wypadł płuco przez odbyt.
źródło: Screenshot_20260527_072033_Samsung Internet
Pobierz

Według Kodeksu Pracy pracodawca może zmusić pracownika do pracy w nadgodzinach.
Aktualnie jest w robocie, w której kierownik i pracodawca są osobami, które nie powinny pracować z ludźmi. Siedzę tam jedynie po zdobycie doświadczenia, a na nich mam wywalone.
Macie jakieś dobre wytłumaczenia, które można zastosować, gdyby chcieli żebym robił nadgodziny?
Czy ściema typu: po pracy zajmuję się dzieckiem siostry i nie mogę zostać dłużej. Przeszłaby?
#pracbaza #praca #januszex #kolchoz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Bo to pewnie nie dotyczy wszystkich zawodów. Mi to brzmi jakby było pisane na takie sytuacje w stylu ze np chirurg operuje pacjenta, no to w trakcie operacji nie powie,,wybiła 16, idę, nara"
@temokkor, pracuję przy maszynie cnc. Nie jest to wymagająca praca jak praca chirurga:-)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim:
imho gdyby Cie spytali to mow, ze nie decydujesz sie robic nadgodzin, bo tak zdecydowales i rezygnujesz z mozliwosci wytlumaczenia czemu.